Höstkänsla

Gutenmorgen,

Lördag den 2 september idag, ja hösten är ett faktum. Jag gillar dock hösten, med alla färgglada löv och en kyligare & krispig luft. Det är nu som morgonpromenaderna är som allra finast. Barnen har gått i skolan i ett par veckor, och de börjar komma in i vardagen igen. Thelma trivs jättebra med sin linje hon valt, hon började gymnasiet och har träffat massa nya vänner. Jacob går sista året, och har samtidigt börjat arbeta på biltema kvällar, helger och lov. Tänk att jag har så här stora barn/ungdomar nu, känns faktiskt häftigt.

Nu blir det en morgonpromme runt ”ön” i Kalmar, där vi landade igår.

Ha de bäst,
så hörs vi snart! 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Julia
6 år sedan

Kommer ni ha två hus nu? De i Kalmar som sommarhus? ?

Nästa inlägg

Jacob 18 år

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x