Jacob 18 år

Gokväll i stugorna,

Ursäkta att jag inte har kikat förbi här så mycket i helgen, men vi har haft huset fullt med gäster och 1000 saker att förbereda. Jacob fyllde ju 18 år idag, och vi har firat honom i dagarna två. I går kom hela släkten på besök. ”Min släkt”, ”Jonathan släkt” och ”Jonas släkt” ( Jacobs pappa ) det är så vi brukar fira när det är lite större födelsedagar, konfirmation eller liknande. Och vi hade en jättetrevlig kväll, vi dukade upp långbord (+ barnbord för vi fick inte riktigt plats alla i köket) och det bjöds på smörgåstårta & gräddtårta och massa skratt. Efter gästerna åkt hem och vi städat undan så mötte Jacob upp sina kompisar och inväntade att klockan skulle bli 00.01 ( Då fick han ju nämligen komma in på uteställena här i stan ) Haha..

Dagens restaurangbesök gick hit:

Lillasyster med familj stannade kvar tills idag ❤ Vi var uppe och sjöng för Jacob tidigt i morse och firade honom med ännu mera tårta, sång & paket. Jag hade klistrat ihop ett litet fotoalbum till honom med massor bilder från han var liten, man blir ju lite lätt tårögd när man ser hur fort åren gått. Och nu har jag alltså varit mamma i halva mitt liv, jag fick Jacob när jag var 18 år gammal. ( Kolla in dessa bilder på bebis-Jacob )

    

Det var några av alla bilder i albumet, jag är tacksam för att jag fotat så mycket under barnens uppväxt.
Minnen för livet verkligen. Nu tillbaka till dagens restaurangbesök


Vi firade honom även idag, och gick för att äta middag på nya stället inne i stan.
Så mycket gott att välja på, och trevlig atmosfär. 
Vi beställde in nachotallrik till att starta med.

Thelma & Melvin åt halloumiburger, det är en favorit.


Ribs med pommes & majskolv
Jag & Jacob beställde in surf & turf.


Jonathan valde burgare. Hur ostig ser inte den ut.
Mums. 

Även bröderna gav tummen upp för middagen.

Nu har vi precis lämnat av Thelma vid bion där hon ska möta upp en vän.
För resten av gänget här hemma blir det bara soffhäng & slötitta på tv:n.

Trevlig kväll på er,

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna
6 år sedan

Jag är så imponerad av er unga mammor som för ett dunderjobb. Grattis Jakob!! ???

jennysmatblogg
Reply to  Sanna
6 år sedan

Gulle du!
Kram

Carolina
6 år sedan

Låter som mig när jag fyllde 18 då satt jag och väntade på att klockan skulle slå midnatt. Vilka minnen ?

Tack för världens bästa blogg

jennysmatblogg
Reply to  Carolina
6 år sedan

Haha 🙂 Tack!

6 år sedan

Grattis till Jacob 🙂 Va kul att ni har en sån relation där alla familjer kan samlas sådär, själv undrar jag hur det ska gå till när det närmar sig här haha.
Vi va med inne i stan igår på bio. Hoppas ni får en mysig kväll
http://lotte4.blogspot.se

jennysmatblogg
Reply to  Lotte
6 år sedan

Han tackar så mycket!
Hoppas bion var bra 🙂

Nästa inlägg

Powerwalk med Molly

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x