Lördagsplaner

Hej där, 

Just nu är det bara jag som är vaken. Både Thelma & Jacob sover som stockar, sonen kom hit med tåget igår.
Även han har jobbat i veckan, och när han kom så gick vi och käkade. Hamburgare är typ det jag alltid beställer in när jag är på restaurang, och helst sötpotatispommes om det finns. Det fanns det inte igår tyvärr, men jag blev mätt ändå.

Nu väntar vi hem resten av familjen som varit iväg och kampat. Fick en bild igår från böda, på en mycket glad Nomi & tokig Sean Banan. De har haft det toppen, trots halvtrist väder. Vi satt uppe och spelade kort här sent igår, och Thelma och jag satt och försökte lägga vårt svårta pussel på 1000 bitar. Trots att det ska vara omöjligt så har vi faktiskt kommit en bra bit på vägen.

Nu ska jag kolla lite hotell som ska bokas inför nästa semester.
Typ det roligaste som finns att planera!

Ha de fint och på återseende om en stund igen.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

BAKDAG

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x