BAKDAG

Hej hej

Idag blir det storhandling & bakdag, det regnar här så det kunde inte passa bättre.
Jag ska föra över mer recept för till appen, och redigera bilder. En vanlig jobbfredag med andra ord.
Men i går var det desto mer semesterfeeling. Jag & Thelma åkte till min syster Mona och fikade, sen hälsade vi på min systerdotter Alicia som precis flyttat till hus. Sen blev det en spontan tur in till stan för att äta thaibuffee med tjejerna & lite shopping. Efter kalmarbesöket Alicia tog bussen hem, och vi körde hem till oss. Väl hemma kom det in värsta ovädret så Thelma och jag satt och räknade blixtar över havet halva natten. Rätt mysigt när man har stora fönster utöver vattnet. Nu ska vi ut och sätta oss på altanen och äta frukost.

Hoppas ni också fått en fin start denna fredag

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Grillat med sötpotatispommes

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x