Söndagen som försvann

Hej och välkommen måndag.

Vilken härlig helg vi haft ! Bästa på länge.
Hela familjen har varit samlad, vi har grillat, spelat spel, badat, cyklat runt och bara chillat. Nu när tonåringarna är så stora så är det inte självklart att de alltid vill hänga med oss hela tiden. Men denna helgen har varit en riktig familjehelg. Även min lillasyster Johanna var här, det är alltid lika roligt. Hon är lika gammal som Thelma, kul att de funnit varandra. Och igår blev det ölandsdjurpark för tjejerna, vi lämnade dem där efter frukost och åkte direkt till sommarstugan för att städa. Melvin & Nomi tröttnade snabbt på att städa och hängde hos moster och kusinerna istället. Men jag & Jonathan var kvar läääänge  och plockade, städade, rensade och klippt gräs. Snart är det klart för nya ägarna. Men vi åker över sista gången imorgon för att kolla över och lämna in alla nycklarna .

Bilder från helgen, ja ni får se mest från utsidan just nu. Här är en halvsuddig, halvstökig bild på halva baksidan av huset.
För vi har inte kommit iordning alls inne. Haha..

Äldsta sonen, snart 18 år!
Vi försöker övningsköra vart vi än ska nu för tiden.


Vår svanfamilj som bor här, de brukar ibland tuffa till sig och gå iland på vår lilla strandplätt.
Men de simmar iväg så fort de ser Molly, hon ser ju så stor och skräckinjagande ut vår lilla Papillon 😉

Det är så fridfullt och vackert här! Dock har jag hört att man kan bli van med denna utsikten efter en stund.
Men det tror inte jag, för jag vaknar varje morgon med pirr i magen och vill bara sätta mig på altanen och lyssna på havet med min kopp kaffe.

Jag ville bara kika in och önska er en härlig start på veckan.

Hörs om en stund igen.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pia
6 år sedan

Åh…..det ser så härligt ut. Nej den utsikten skulle inte jag varken tröttna eller bli ”van” vid. Verkar vara ett toppen ställe ni köpt. Så det är bara att njuta.

Therese
6 år sedan

Vilken dröm! Tror inte heller man tröttnar på utsikten, speciellt inte om det är något som man jobbat hårt för och velat ha länge. Fantastiskt att bara kunna tassa ner till vattnet och ta ett dopp när man önskar! 🙂

Sofia
6 år sedan

Älskar din blogg! Tack för att du delar med dig

Nästa inlägg

Fishtacos med norsk torsk

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x