Gårdagens bilder

Hej hej från ett molnigt Kalmar. 
Idag kommer vi nog jobba på mer inne i huset. Men igår var det desto bättre väder, så då var vi ute och fixade.
Nomi lekte med grannflickan, som är lika gammal. Här fångar de fiskar och smådjur, hörde att de planerade att grilla de små firrarna de plockade upp. Men de ångrade sig sedan och släppte tillbaka alla… Haha.

Jag och Jonathan fixade längst strandkanten. Så här såg det ut innan. 
Vass och gräs som växte längst halva stranden.
Efteråt blev det så här tjusigt. 
Sedan kom farmor & farfar på besök. Min svärmor är så duktig på trädgård och inredning så här kommer vi få bra tips. Hon ska hjälpa oss att måla upp loungegruppen ner till bryggan. Vi har inte hittat några utemöbler vi gillar, så då kom Karin på att vi faktiskt kan lämna in ritningar och få dem snickrade, och sedan köpa stora dynor och matcha själva. ( Karin är grym på att skissa, så här får vi hjälp… Jaaaay! ) Det kommer bli sååå fint!

Efter massa jobb så tog vi en promenad i vårt nya område, kollade in badplatserna.
Det är härligt att bo så här, ute på ”landet” men med cykelavstånd in till stan.

Hoppas ni inte tröttnar på alla inlägg om huset nu 😉
För det kommer skrivas en hel del om det som ni säkert förstår. Ni kommer hitta alla inlägget under kategorin Kalmarhuset.

Middagen blev grillat, vad annars när solen skiner.
Kyckling, majs och kryddiga korvar.  
I
dag då… Jo vi ska hämta de stora barnen + Johanna ( lillasyster) vid tåget. De sommarjobbar ju nu, så de har inte haft möjlighet att komma hit innan. Så jag ska bädda upp och ge mig in till Kalmar och fylla på kyl & frys inför helgen.

Jag kikar förbi om en stund igen.

På återseende,

1
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christina
6 år sedan

Jag tröttnar verkligen inte på dina inlägg om ert nya underbara hus. ?Tycker det är så spännande att se hur ni kommer inreda huset och jag ser fram emot många bilder från insidan. Ha en jättebra dag!
Kram Christina

Lillyk
6 år sedan

Nej, jag tröttnar verkligen inte på huset. Det är så roligt att följa er resa. Tack för allt du delar med dig utav! Ha en bra dag 🙂

Camilla
6 år sedan

Härligt läge! Har ni kollat upp hur mycket vattnet steg när det var som högst i våras? Kolla bara vad som hände med sött och salt i våras (ligger ju också vid samma kustlinje)

Linda
6 år sedan

Välkomna till Dunö och Rinkabyholm. Fin lite by att bo i dessutom!

Jennie
6 år sedan

Jättekul med inlägg om huset! Ska bli kul att följa 🙂

V
6 år sedan

Kul att få följa med ert husköp, jag tycker det är både inspirerande och underhållande att läsa inlägg om huset så fortsätt gärna. Bara kul med mixen av personligt, mat, bakning, resor och inredning ??

Eva
Reply to  V
6 år sedan

Håller med:-))

Elisabeth
6 år sedan

Så underbara bilder. Ser fram mot nya läckra recept samt fler bilder på huset. Älskar Öland, tillbringade några somrar i Löttorp och norröver. Njut vidare i erat paradis!

Kajsa
6 år sedan

Härliga bilder, och kul att följa! Tips är att vara försiktig med rensandet av vass osv, det ät ofta dessa växter som håller kvar sanden!

jennysmatblogg
Reply to  Kajsa
6 år sedan

Tack för tipset 🙂

6 år sedan

Jag följer gärna dina inlägg om ert nya fina hus ?

Nästa inlägg

Jordgubbsmilkshake

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x