Jordgubbsmilkshake

Hej hej, 

Idag har vi haft vackert väder hela dagen. Ljuvligt.
Vi har städat den lilla strandkanten, räfsat den fin från alger och tång. Jag tog lite före och efter bilder, ska se om jag kan få ihop ett litet inlägg om det senare. Men jag missade ju att smörja mig när jag stod där, så lyckades bränna mig ( röd som en kräfta nu) Haha… Attans, men jag lär mig. Och sådana här härliga sommardagar behövs svalkande drycker. Så vad passar bättre än att slänga ihop goda milkshakes och bjussa på!?

Det här behöver du för att göra 2 milkshake:
5 dl jordgubbsglass
2-3 dl mjölk
1/2 dl färska jordgubbar

Toppa med vispad grädde
chokladsås och körsbär

Gör din milkshake så här:
Mät upp alla ingredienser och häll ner i mixern &  mixa  till slät konsistens.
Eller om du inte har mixer går det lika bra att vispa med elvisp. Önskar du en lösare konsistens tillsätt mer mjölk, eller tjockare, tillsätt lite mer glass. Toppa med grädde, chokladsås & körsbär
Servera genast i glas med sugrör.

1
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6 år sedan

Det såg inte fel ut! ♥

6 år sedan

Är ju sååå gott med milkshake!

Nästa inlägg

Grillad Oxfile

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x