Huvudstaden tur & retur

Gomorron

Sitter här på vår lilla flygplats och skriver till dig. Klockan ringde okristligt tidigt, för att jag skulle hinna vara på plats här klockan 06 imorse. Flyger från ett regnigt och grått Växjö och hoppas på ett soligare Stockholm. Bilden ovan är från förra sommaren, vilken vacker huvudstad vi har. Idag ska vi baka, laga mat och fota hela dagen lång. Blir en intensiv dag då jag ska hinna med flyget hem sedan ikväll. Hela veckan är intensiv, med både jobb, spännande samarbeten som ska ordnas och såklart förberedelser för inflyttningen på måndag…. Woop woop bara 7 dagar kvar.

Nu är det dags att boarda planet.
Jag ska försöka titta in på bloggen på hemvägen också.

Tills dess önskar jag er en härlig måndag

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Grillad pizza och mini-utflykt

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x