Nutellajordgubbar

 

Hej där,

Dagen för midsommar här, hoppas ni inte stressar ihjäl er med allt som ”måste” göras. Det blir en rätt soft midsommarafton för oss med lite ägg- & sillfrukost,en  lättare lunch, klä midsommarstången & dans hos systeryster, och senare på kvällen grilla. Inga större måsten alls faktiskt, vilket är gott. Att jag tipsar er om tusen olika rätter på Facebook innebär inte att jag kommer stå och laga alla dessa själv till imorgon. Det hoppas jag inte att ni heller gör. Utan välj bara ut er favoriter och håll er till några stycken,  lagom är bäst. Och knytis är ännu bättre, så får alla hjälpas åt.


Idag är det bara Melvin hemma, Nomi är på fotbollsskolan, Jacob & Thelma hos sin pappa.
Så till lite förmiddagsfika gjorde vi dessa goda jordgubbar, som blev över från igår.
Kanske det kan vara något att bjuda på i helgen ?

För att göra lite plats så rensade Melvin jordgubbarna med sugrör.
Sedan spritsade vi dem med rumstempurerad nutella.
Enklare kan det inte bli.

Farligt gott dessutom.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Midsommartårta

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x