Citronsås med räkor

Hej hej, 
Tack för hjälpen på Instagram, verkligen stort tack.
För er som inte har detta så kan jag berätta att vi upptäckte att någon eller några som skapat falska konton i mitt namn. Tror denna eller dessa har lite för mycket fritid, men hoppas kontona snart försvinner.  Nu tänkte jag inte lägga ner mer energi på det, utan nu vill jag tipsa om en god vardagsmiddag. Tisdagar, då brukar vi försöka äta fisk eller skaldjur.
Detta är en superenkel gryta, som kan serveras både med ris eller pasta. ( Jag föredrar pasta, alla dagar i veckan )

Citronsås:
1 1/2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
1/2 msk hummerfond
1 citron
1 burk med handskalade stora räkor

Gör så här: 
Gör citronsåsen i en kastrull. Värm upp grädde, crème fracihe och fond, riv ner det gula skalet och pressa ner citronsaft efter egen smak och tycke. ( 1-2 msk citronsaft hade jag i min sås ) Ta bort såsen från plattan och vänd ner räkorna.
Servera genast.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Bananasplit

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x