Bananasplit

Godkväll,

Vilken härlig sommarvärme vi haft idag. Dock har jag mest suttit inne och arbetat, minus en timme som jag var tvungen att åka till mataffären för att handla. Dock riktigt svalt och gott i matbutiken, till skillnad mot mitt kök som just nu är som en bastu. Nomi har fotbollsskola denna veckan, hon har varit så peppad för den. De har fått egna t-shirtar och så har jag hört det ryktas om att de kommer få en varsin fotboll innan de slutar! Så stort, minns när jag själv gick på fotbollsskola hur roligt det var.

Och när man tränar så förtjänar man lite extra gott. Så till efterrätt idag lyxade vi till det med lite bananasplit. Detta var nästan en bortglömt klassiker här hemma. Vi åt den i USA sist, och påminde oss om hur gott & enkelt det faktiskt är.


Det behövs ju bara :
banan
glass
grädde
chokladsås
körsbär
och lite strössel

Gottgottigottgott

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Recept på köttfärssås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x