Sommartider

Hejsan,

Hoppas ni haft en jättefin lördag än så länge, och att den fortsätter så. Min dag försvann snabbt som bara den, och utan att jag har haft tid att sätta mig framför datorn. Men vi har påbörjat städning & åka till återvinningen för att få fint inför att nya ägarna ska ta över.  Som jag skrev igår så kom vi fram rätt sent till stugan. Men det hindrade inte barnen från att bada, de var i och plaskade tills det var helt bäcksvart ute. Tur att det finns lampor i poolen.


28- 29 grader var det i vattnet, så man fryser inte direkt. Vilen härlig sommartid vi har framför oss nu. Denna tiden är verkligen den bästa… Ja denna och hösten är faktiskt mina bästa årstider.

Och hur ska jag summera dagen idag då, förutom städning och plock!
Jo, idag har barnen fortsatt att bada, vi lånade hem lill-kusinen Mila en sväng. De stora kusinerna hade fotbollsmatch, så barnen får träffas imorgon allihopa.  Vi planerar bara en lite lättare knytis-middag, rätt lagom så ingen behöver stå och laga mat halva dagen. Haha..


Vädret har väl inte varit det varmaste, men vi har varit ute så mycket vi kunnat.  Till middag grillade vi hamburgare och korv till, sen blev det saft och fika. En bättre dag helt enkelt!


Vi hjälptes åt att plocka in buketter till alla borden. Både inne & ute, lite sådant lagom pyssel en lördag.
Det är härligt att ha massa sommarblommor över hela tomten. Här behöver man inte åka och handla buketter i blomsterbutiken inte.

Nu har vi landat i tv-soffan och kollar på lite av barnens tv-serier & väntar in Jonathan som är ute och fixar.
Och nu hörde jag att han kom in, då ska jag ska lägga bort datorn. Vi har lovat att spela Monopol med barnen, och jag tänker vinna 🙂

Trevlig lördag på er! 

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
6 år sedan

Hur mycket såldes sommarhuset för? Jag är jättenyfiken! 🙂

Anne
6 år sedan

Är ni i familjen vaccinerade mot TBE? Konstig fråga kanske (vad har jag med det att göra liksom), men jag själv går i valet och kvalet om jag ska vaccinera mig eller inte. Vi ska flytta till ett område där det förekommit några enstaka TBE-fall. Jag drar till mig fästingar så jag borde väl vaccinera mig, men är rädd för biverkningar… Hoppas du och hela familjen får en fin söndag!

Lotta Järnil
6 år sedan

Hur fyllde ni poolen? Tankbil?

Johanna
6 år sedan

en liten undran ang er pool på Öland, vad är det för märke?
Tack för en fantastisk blogg 🙂

Nästa inlägg

Tisdagsmorgon

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x