Tisdagsmorgon

Godmorgon,

Startar bloggdagen med en bild på en ljuvlig syrenkvist. Doftar i hela rummet.
Då vart det tisdagsmorgon och barnen har gått till skolan. Melvin var hemma med mig igår, han hade ont i halsen och var hostig. Jag tror att det beror på all pollen som har kommit nu, han är ju allergisk. Men idag kände han sig piggare, så nu är han på väg mot skolan. Själv ska jag försöka röja undan inför en fotografering som ska ordnas. Sedan har jag ett par ”deadlines” idag, så det måste jag få iväg och godkända. Ja, lite så ser min dag ut. Så det blir några koppar kaffe och sedan sätta igång…. Insåg dock när jag öppnade kylskåpet att mjölken var slut. Urk, jag kan inte dricka kaffe utan mjölk.
Så det blir att knata ner till affären här på studs.

Hörs senare 

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VEGETARISK PASTASALLAD

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x