Huset fullt

IMG_4086
Godmorgon,

Vaknade till ett soligt och vackert växjö. Borta bra med hemma bäst. Vi har barnens kusinerna här denna veckan, de har påsklov och lillasyster jobbade. Så vi har huset fullt, så mysigt. Och så bra när man kan hjälpas åt lite. Förra veckan när vi var iväg så var barnen hos både farmor, mormor, storasyster Mona & lillasyster Daries. De var så nöjda, och hade blivit bortskämda ordentligt. Denna veckan planerar vi biomys, discobowling och eventuellt en vända till simhallen. Mina går i skolan som vanlig, men det är rätt korta dagar ändå.
Imorgon har jag prao-elever hemma också, ska planera inför det. Melvin och Tess ska vara här och hjälpa mig, så ja det blir en intensiv och rolig vecka. Och någonstans ska vi hinna få klart stugan också, den ska fotas till helgen. Vi tappade ju bort några dagar här med alla förseningar, men det löser sig. Det gör det alltid.

Jag kikar förbi om en stund med nytt recept,

Kram på er.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christina
7 år sedan

Välkomna hem till Sverige igen! Så skönt att det gick bra efter alla omständigheter på hemresan. Jag har som vanligt följt din resa genom att ta del av alla härliga bilder. Jamaica verkar vara fint. Det såg så ljuvligt ut på stränderna och jag uppskattar verkligen att få ta del av er semester. Tack så mycket! ?Vad hette hotellen ni bodde på?

jennysmatblogg
Reply to  Christina
7 år sedan

Såg att du hittat nu 🙂

Jenny
7 år sedan

Så fina rosor!!! =) Ska ni sälja stugan?!

jennysmatblogg
Reply to  Jenny
7 år sedan

Ja, vi har köpt ett ställe,
så tyvärr kommer vi inte ha möjlighet att ha kvar stugan.

Therese
7 år sedan

Åh, betyder det att husvisningen gav resultat!? Så himla spännande 🙂 förstår att det känns tråkigt dock om ni ska sälja stugan…

Christina
7 år sedan

Gick tillbaka och läste om er resa och såg att du redan svarat på vad hotellen hette. Sorry…

jennysmatblogg
Reply to  Christina
7 år sedan

Ingen fara.. Ursäkta sent svar.
Men då vet du nu

🙂

Nästa inlägg

Veckomatsedel

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x