Vårtecken över ett grått Växjö

IMG_0518Godmorgon från ett grått växjö,

Veckorna går alltid så himla fort nu på vårterminen. Swisch säger det så är det väl snart sommarlov igen. När Molly & jag var ute på morgonpromme imorse så såg jag att syrenhäckarna hade börjat knoppa sig. Det finns vårtecken överallt, blåa scilla som poppat upp i varje trädgård, fågelkvitter och grusiga gator som väntar på att bli sopade och fina. Nu vill vi bara ha mera sol 🙂 Innan jag startar jobbdagen ska jag boka hotellet i Chicago (wiiiiiieeee) , vi kommer ju stanna till där en dag innan vi reser vidare.  Annars står det i min kalender idag att jag ska jag prova nya recept,
så håll utkik här på sajten.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Åh syrener! Det känns så långt borta här i Dalarna, men åh fick längtans känslor verkligen. Syrener och hägg, det är sånt där som verkligen känns i hela hjärtat när det blommar och knoppar 🙂

Nästa inlägg

Recept på After Eight Kladdkaka

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x