Vårväder och lunchmöte

Hej där bloggisar, 

Hoppas ni fått en härlig start på dagen, och vilket väder hörrni!! Uuuuunderbart, solen skiner och man blir alldeles lycklig i själen. Jag ska sitta med pappersarbete en liten stund innan det är dags att kila på lunchmöte med banken. De hade en liten träff och med föreläsning kring digitalisering. Kändes intressant att gå och lyssna på, och alltid trevligt med lunch.

Måste ju visa den ursöta mini-orkide:n som jag lyckats få att överleva. Det verkar som om växter som inte kräver vatten trivs hemma hos mig. Blåa krukan passar in i vardagsrummet, nu när vi ”bytt” färg.

IMG_5020
Supersöt blomning, och nästan alla mina gäster ska fram och känna på den (för de tror den är plats.)
Men icke sa Nicke, denna lilla växt har jag lyckats med.
IMG_5023

Tog en liten dagens innan Molly och jag drog på morgonrundan.
Jeansjacka känns ju bara så vårligt. Eller hur?IMG_4625
Alltid lite roligt med färg. När hela min garderob typ bara består av svart och grått. IMG_4595

En stor kopp kaffe och så ska jag jobba med pappersarbete ett par timmar.

På återseende

0
Prenumerera
Notis om

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maja
7 år sedan

Ååhh, vilken supersöt blus!! Varifrån?

Kram

jennysmatblogg
Reply to  Maja
7 år sedan

Tack snälla, den kommer från Vero Moda. <3

Maja
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Tack snälla! Är den lång eller kortärmad? Heter den något? Och ja, verkligen TACK för alla fantastiskt smidiga och enkla recept! Så himla uppskattat i vardagen. När jag säger att jag ska laga någon ny rätt säger min 8-åring alltid ”jaha, från Jennys matblogg, eller?” 🙂

Maja
Reply to  Maja
7 år sedan

Hittat den!!! 🙂 Hur är den i storleken?

jennysmatblogg
Reply to  Maja
7 år sedan

:)) den är stor i storleken

Jannica
7 år sedan

Härligt med sol, tyvärr lyser den inte på Västkusten ……
Måste bara få säga Tack för alla goda recept du delar med dig av !!!

jennysmatblogg
Reply to  Jannica
7 år sedan

<3 Vad roligt att du gillar!
Och tack för att du tar dig tid att skriva.

Christina
7 år sedan

Gillar dina jeans oxå, letar ihjäl mig efter snygga….

fanny
7 år sedan

Vart är orkiden ifrån? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  fanny
7 år sedan

Köpte den på köpstan / Färjestaden.

Lina Andersson
7 år sedan

Hallå
Tyvärr hitta jag inte den fina överdelen heller på Vero Moda´s hemsida, kan du vara gullig och skriva vad den har för artikelnr..?

Ha de gött -.-)

jennysmatblogg
Reply to  Lina Andersson
7 år sedan

Jag köpte den i butik. Så jag har inget artikelnummer.

Nästa inlägg

Chokladfondant med kola

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x