Baconinlindad fläskfile

Gokväll,

Ursäkta tystnaden på bloggen, men dagen har gått i ett och helt plötsligt var det kväller. Förmiddagen städade och fixade jag , sedan lunch på stan med Jacob för att sedan åka vidare för att kika på porslin. Hittade även lite annat till hemmet som jag ska visa er sen.  Men nu är jag hemma igen och har precis landat i tv-soffan. Jonathan och Nomi är på ishockey, hejar på Växjö Lakers så klart.

Men nu över till dagens middagstips som jag tänkte kunde passa fint imorgon eller på lördag.
Baconinlindad fläskfile och den blir så saftig och smakrik. Denna kommer jag nog laga igen imorgon. Mums

IMG_0934

Du behöver till 4 personer 
2 putsade fläskfileer
2 pkt bacon
steksnöre alt. tandpetare
salt & peppar

Gör så här: 
Skär tjockare medaljonger / bitar. Rulla baconet runt om fläskfilen och fäst med tandpetare eller ännu hellre steksnöre.
Bryn den färdig på bägge sidor och runt om så baconet får en vacker färg. Krydda med salt & peppar under stekningen.

Servera sedan när fläskfilen är genomstekt. 
IMG_0916

0
Prenumerera
Notis om
6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotta
4 år sedan

Åh , nu blev jag nyfiken på vad fint du har hittat idag ☺ gillar din inrednings stil mycket ! Ha en fortsatt trevlig kväll kram ?

jennysmatblogg
Reply to  Lotta
4 år sedan

?

4 år sedan

Gud så gott! Måste fråga, hur lyckas man behålla bacon på så där? Mina har alltid ramlat av :/

Ann-Louise
4 år sedan

Vad skulle du rekommendera att servera till?

jennysmatblogg
Reply to  Ann-Louise
4 år sedan

Vi gjorde potatisgratäng, men lika gott med potatispure och någon god sås.
Mums

4 år sedan

Ser väldigt gott ut! Kram

Nästa inlägg

Sega Jordnötskakor

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x