När vi fotade för ”Header”

 

Hej där,

Jag har ju faktiskt glömt att visa er lite från bilderna när vi fotade för ny header för så där ett halvår sedan. Såg bilderna nu när jag bläddrade igenom bilderna i datorn. Snart dags för en ny fotografering till bloggen ju… Haha. Iallafall så hade jag duktiga Lisa Öberg hemma hos mig sist, som gjorde det svåra jobbet att få mig att fastna på bild. Nu blev ingen av dessa bilder headers, men det kanske är roligt att se några av det som fotades.
Här kommer de i svart/vitt-format

_59A7290 _59A7314 _59A7318 _59A7320
Jag hade även en Nomi hemma, som absolut ville vara med på bild._59A7789 (1) _59A7837

Nu mina vänner ska jag sätta igång med lunch, och sedan gå igenom alla klipp som jag filmade till YouTube igår. Det svåraste är ju att lyckas filma sig själv när man ska prata in i kameran, vet inte hur många omtagningar det blev alltså. (Tappade räkningen efter en stund. ) Halva huvudet hamnade inte med på bild, eller så tittar jag in fel i kameran, säger fel…. os.v os.v  jaja, allt är nytt nu i början.

Ni hittar mitt konto HÄR

På återseende om en stund igen med nytt recept.

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Lilla Nomi, vad hon är lik dig!

jennysmatblogg
Reply to  Sara på Vardag.nu
7 år sedan

:)) Ja det är hon nog

Therese
7 år sedan

Tips, kika lite på amerikanska bloggar och deras filmer, finns säkert lite tips och idéer att få där, de lägger ju ut filmer jääääämt känns det som, på Facebook, fast ofta är det att de delar andra mat/bakbloggares filmer också, och det gillar jag! 🙂 Love Bakes Good Cakes, I Am Baker och My Baking Addiction är några jag följer 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Therese
7 år sedan

Ska genast kolla :-))
Tack för tips.

Carro
7 år sedan

Sista bilden, så himla fin! Vilken utstrålning hon har!

jennysmatblogg
Reply to  Carro
7 år sedan

<3

7 år sedan

Riktigt fina bilder! blir ju rätt effektfullt i svartvitt 🙂 <3

7 år sedan

Men så vackra bilder 🙂

Nästa inlägg

Göra egen SLIME

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x