Mot huvudstaden

Godmorgon 

Vad roligt att ni var så många som kikade förbi och kollade in YouTube -kanalen. Jag tror att så snart jag fått lite mer kunskap så kommer det gå som tåget. Men det är fortfarande mycket att lära sig och allt tar väldigt lång tid. Onsdag idag och jag åker snart till stockholm, måste ut till mitt lager för att signera fler böcker till webshopen. Sen har jag möte med säljare och agenter, en dag med massa möten med andra ord.

st

Ni får gärna hjälpa mig med förslag på vad jag ska laga & baka på YouTube.
Vad skulle vara roligt att se där tycker ni ?

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotte
7 år sedan

Ha så skoj i huvudstaden 🙂 Kul att du börjat med Youtube med.
http://www.lotte4.blogspot.se

Ida
7 år sedan

Ska du börja med YT?! Vilken fantastisk idé!!! Jag vill se dig laga all den goda maten Du gör!

7 år sedan

Hoppas du får det roligt i STHLM 🙂

7 år sedan

Vad kul med Youtube! Det kommer nog gå som smort! ^^ <3
kram
Emma

Emilia
7 år sedan

Tänkte bara påpeka att din blogg tar väldigt lång tid att ladda när jag går in via iPhone. Kanske bara är så för mig? En annan sak är att när man kommer åt bilderna så dem blir större så går det inte att stänga ner dem, utan man måste ladda om bloggen. Krysset för att stänga förstoringen av bilderna hamnar nämligen precis på instagam ikonen uppe i hörnet, och då kommer man in på din instagram istället för att bilden stängs ner.

Eva
Reply to  Emilia
7 år sedan

Jag har inte dom problemen och jag har Iphone.
Kanske är din telefon. Ibland hjälper det att bara stänga av telefonen en stund och starta om men det kanske du har testat?

Adelina Dreshaj
Reply to  Eva
7 år sedan

Nej min gör också så tyvärr och jag har samsung.

Mian
7 år sedan

Ser gärna hur du gör MANDELBESKVIER!

Malin
7 år sedan

Vad kul med youtubekanal. Jag ser gärna massvis av vardagsmat. Jag har alltid lika svårt att variera maten mitt i veckan. Att vara prenumerant här och få ett flöde av olika rätter att välja mellan hade varit en dröm. Gärna vegetariskt också. Eftersom allt du lagar ser lika gott ut har du massvis av recept att visa. Lycka till!

7 år sedan

Hej Jenny! Jag tycker det är så knepigt att få till fina tårtor. Bakverk till födelsedagar och fester i allmänt.
Skulle det komma upp videos med det skulle jag definitvt följa troget!

Nästa inlägg

Mitt första YouTube-klipp

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x