Mitt första YouTube-klipp

Godkväll på er raringar,

Idag har jag jobbat med videoklipp, och jag hoppas så att ni kommer uppskatta min nya You Tube-kanal. Jag har ju matbloggat så himla länge att det faktiskt kändes som att det var på tiden att börja videoblogga om mina recept också. Och jag vet att jag har massor att lära mig om filmning, ljus och vinklar. Så kom gärna med feedback, det behöver jag. Och även Jacob som fixar med all redigeringen och klippning av filmerna. Tack.

En sak jag märkte rätt tydligt var att jag ju glömde att faktiskt fota under tiden, nu filmade jag bara.

 

FÖR ATT PRENUMERERA PÅ MIN KANAL KLICKA HÄR

Detta brödet är jättegott till maten eller buffén.

Vad behöver man för det här goda Cheesy Bacon-bread: 
1 grekisk lantlimpa
2 dl riven ost ( tillex. gouda eller hushållsost)
1 pkt knaperstekt bacon
Finklippt ramslök / vårlök

 

Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader.
Skär snitt vågrätt och lodrätt över brödet så det bildar kuber på cirka 1*1 cm över brödet.
Skär ungefär halvvägs igenom. Fyll sedan skårorna med ost, bacon och ramslök.
Gratinera i mitten av ugnen i cirka 10 minuter, eller tills osten smält och brödet får en krispig yta,

Servera genast.

0
Prenumerera
Notis om
12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna
3 år sedan

Den var ju bra för att va första gången haha??

jennysmatblogg
Reply to  Sanna
3 år sedan

Tack 🙂 Då ska du se vår nästa video… Den är ännu bättre 😀
Kram

3 år sedan

Åh vad gott. Har gjort liknande med pesto och ost, men tror jag måste göra din variant till helgen 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Jeanette
3 år sedan

mums! Måste testa.

Jennie Nilsson
3 år sedan

Vet inte riktigt hur det funkar med Youtube men ser inte ditt klipp behöver jag prenumerera för att se?
Vad kostar det?
Tack för en underbar blogg.
/ Jennie

jennysmatblogg
Reply to  Jennie Nilsson
3 år sedan

Nejdå 🙂 YouTube är gratis.
Du kan se klippet i den länken jag har över inlägget, och vill du prenumerera så behöver du bara registrera dig med en gmail- adress 🙂

Fanny
3 år sedan

Tips till nästa klipp! Lägg gärna in i klippet/beskrivningen vilka ingredienser samt hur varm ugnen ska vara och hur länge det ska vara inne 😀

jennysmatblogg
Reply to  Fanny
3 år sedan

Ja, det kanske är bra.
Funderade att skriva på engelska. Är det bra eller dåligt?

Fanny
Reply to  jennysmatblogg
3 år sedan

Vill du nå en bredare målgrupp är engelska alltid bra! För att behålla den svenska kan du skriva en svensk ”version” i infoboxen!

Eva
3 år sedan

Kan man bara kolla om man prenumererar?
Klickade på länken men hittar inte vart jag ska se det.

Johanna
Reply to  Eva
3 år sedan

Klicka på länken och tryck in på ”Video”

Louise
3 år sedan

Fantastiskt Jenny! guud va kul att du börjat med youtube! har längtat!

Tips! kör på engelska i rubriken och beskrivning på youtube, men en svensk version också. Vi svenskar känner ju redan dig och vet vem du är! (vi kan engelska också) 🙂 Men på så sätt kan du nå en ny målgrupp utanför Sveriges gränser !

Hoppas på massa nya recept! Du får inte sluta! lova!

Nästa inlägg

Godmorgon

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x