Kvällsjobb framför brasan

Godkväll godkväll, 

Dagen försvann i en faslig fart, och jag hann inte med så mycket som jag planerat. Men det viktigaste fick jag klart på förmiddagen när barnen vart lämnade i skolan. Jag åkte och postade massa bokpaket, uträttade ärenden på stan och väl hemma igen skulle precis redigera bilder när….. Thelma ringde & undrade om vi inte skulle luncha tillsammans.  (Ingen favvomat i skolan haha… ) Ja, och en trevlig lunch tackar jag inte nej till, sagt och gjort så åkte jag och hämtade upp henne för en lunch på stan. Alltid lika mysigt med lite egentid. Sen skjutsade jag tillbaka henne till skolan, jobbade en timme eller två… Innan jag hämtad henne igen för hon vill följa med och storhandla. Vissa dagar sitter man mer i bilen än vad man är hemma.

Men nu iallafall sitter jag och läser igenom era kommentera och arbetar med bilder.
Bättre sent än aldrig, och väldigt trevlig jobbvy här framför brasan.

IMG_2844
Trevlig kväll

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Åh så underbart att ha en brasa! Vilken dröm, längtar tillbaka till tiden när jag var 16 och brukade somna framför mammas och hennes mans brasa tillsammans med min hund.

7 år sedan

Underbart med brasa ? Man blir så lugn av det tycker jag!

Nästa inlägg

Ugnsbakad falukorv med mos

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x