Bye bye L.A

Hej hej

Nu börjar vår resa närma sig sitt slut för denna gången. Imorgon (idag för er) går flyget hem mot ett snöigt Sverige igen. Många av er har undrat hur vi upplevt den relativt korta restiden. Och jag tycker absolut att man på 16 dagar hinner bila runt mellan San Francisco, San Diego, Las Vegas & Los Angeles. Men det optimala skulle jag säga är 20 dagar, för att hinna stanna ett par extra nätter längst vägen. Årstiden har varit väldigt trevlig också, vi har mött sommar, vår, vinter & höst längst vägen. Helt magiskt vackert. USA är ett smidigt land att resa i med enkla trafikregler & ofta hjälpsamma amerikanare. Stannar man upp endast en stund och börjar vända på sin karta så har man genast 2 eller 3 hjälpsamma personer som vill visa vägen. Fast man måste  ändå ha lite försiktighetstänk när man reser, så man ska undvik tomma gator & gränder, speciellt på kvällarna.

Vi avslutade kvällen med en GRYM efterrätt. Varm brownie under ett stort täcke av glass och lättvispad grädde och varm fudgesås. Så amerikanskt & så GOTT.

img_5272
Dagens utflykt blev till Venice Beach. En promenad längst standen i shorts & t-shirt i närmare 25 grader är ett perfekt avslut på en toppenresan.
img_5258

Vad roligt att ni har följt med på även denna resan,
vi hörs igen på hemmaplan. Men tills dess kommer det finna tidsinställda inlägg på bloggen.

På återseende!

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Katrin
7 år sedan

Tack för din blogg under denna resa! Har varit otroligt roligt att läsa dem och se alla fina bilder. Vad mycket ni gjort och vilken härlig resa!! Välkommen hem till kalla Sverige.

7 år sedan

Vilken fantastisk resa och vilka upplevelser ni fått! Tack för att vi läsare fått ”följa” med ? Jag fastnade lite extra för inlägget om ert besök vid Grand Canyon. Måste varit magiskt att få se området från ovan!
Önskar er en fin hemresa och välkomna hem!
Kram

al68
7 år sedan

Vilken härlig resa ni haft, så härligt att komma hem med alla trevliga minnen och bilder. Ha en fin resa hem, kram kram <3

sandra
7 år sedan

Underbar resa. Vi gjorde Calli jul och nyår 12-13 var borta 3 1/2 vecka och tyckte det var kort tid. Vi landade i SF efter det åkte vi vidare mot San Diego med 2 övernattningar under resan. Fira nyår i LAS Vegas och sov där i 3 nätter för att avsluta med nästan 1 vecka i LA.

Lina
7 år sedan

Hej! Jag är lite nyfiken på vad en sån här resa kostar ungefär, då det är en av mina drömresor. Jag tycker dock mina barn är lite små än. Hur gamla är dina?

Tack för en inspirerande blogg!

jennysmatblogg
Reply to  Lina
7 år sedan

Det beror på hur många man är och om man måste bo i staden eller kan tänka sig lite utanför.
Mina barn är mellan 8-17 år
🙂

Nästa inlägg

Route 66 på väg mot Los Angeles

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x