Från San Francisco mot Las Vegas

Hej hej 
Då var vi framme på vårt stopp längst vägen i den lilla staden Bishop. Nästan alla hotell var fullbokade, vi bokar bara kvällen innan vi ska fara. Men vi hittade ett ok, Holiday Inn. Rent & fräscht, med gratis parkering & frukost. Dock vet vi ju att frukosten sällan är värt det, men vi var glada att få ett hyfsat rum. Frukosten kan vi äta på någon av restaurangerna här runtomkring innan vi far vidare imorgonbitti.

Matstoppet blev längst med vägen, och det blev Taco Bell ( igen ) Vi kan typ allt om amerikansk snabbmat. Det blir ju så när man reser med barn. Pasta, pizza & burgare- jag tror jag har koll på alla ställen just nu. Haha.
img_4652

Sedan påbörjade vi resan över bergen mot Las Vegas. Inte trodde jag att det skulle vara så mycket snö här. För ett par dagar sedan gick vi i shorts och linne i Los Angeles. img_4666
Men här uppe i bergen har det snöat massor, många vägar är avstängda pågrund av vinterväglaget.
Så här måste man åka med snökedjor på däcken, som man liksom knöt fast. Det här med vinterdäck verkar de inte ha på samma sätt som i sverige.img_4680
Snö i drivor, och det var så vackert! Men denna resan tar nog längre tid än att resa över Reno.
Vi körde road 50 fram till vi tog av på 395.
img_4689

Många timmar blev det och när vi väl lämnade bergen så var utsikten magisk!
Det är så vackert här. Dessa vägar åker man nog oftast på sommaren, så åker ni som vi över vintern. Glöm inte att kolla att du har ”snowchains”, här uppe hände mkt olyckor för dem som inte hade rätt däck.
img_4701img_4694 img_4699
Vackra berg och dalar,
jag är så glad att vi valde denna vägen istället för den snabba motorvägen. img_4709 img_4722
Litet tips är att köpa med sig mat och dryck när man reser här, det finns inga riktiga matstopp på länge.
När vi kom fram till Bishop så hittade vi snabbt en populär pizzeria. Det var länge sedan jag ätit så här goda pizzor.

img_4751

img_4724

img_4732
Jag beställde en calzone, fylld med ost, paprika, pepparoni, jalapenjos.
img_4749
Jacob, Melvin & Nomi åt Hawaii & Vesuvio. Medan Jonathan tog en jättegod pizza med extra allt.
Har ni vägarna förbi rekommenderas detta stället jättemycket.img_4738

Vi har precis spa:at nu, de hade en mindre avdelning på hotellet.
Och nu är det dags för att boka vårt nästa boende i Las Vegas.

Hörs snart igen. 

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Har hört men inte själv provat att hotellet Circus Cirus är bra barnhotell i LAS vegas 🙂 med berg och dalbanor och riktig cirkus på hotellet samt arkader där barnen kan få prova spel…

Jennie
7 år sedan

The Venetian är fantastiskt fint, fulländat med gondoler och gondoljärer. För en riktigt maffig och supergod frukostbuffé så rekommenderar jag er att gå till Flamingo.

Och missa inte alla shower på kvällarna vid hotellen. Den mest kända är väl fontänerna vid Bellagio, men även Treasure Island har en häftig piratshow som nog uppskattas särskilt av barnen.

Emelie
7 år sedan

Hej. Jag ska själv göra en liknande resa i februari och undrar om snökedjorna du nämner.. Är det något man köper eller hur fungerar det? Mvh Emelie

Marie
7 år sedan

Cirkus Cirkus är ett slitet budgethotell långt ifrån allt.
Ni MÅSTE bo på ”strippen” The Strip… annars är ni liksom inte i Vegas. Hotellen är fantastiska och stooooora och bufféerna är amazing (och dyra! Men såå värt!)

Ann-christin Jivenius
7 år sedan

Vilken resa ni gör precis som vi gjorde för 3 år sen i november med massor av snö uppe i bergen även då. Las vegas med fantastiska vattenshower missa inte det o hotellen kan man gå vilse på. Ha en fortsatt bra resa och ni har ju Grand Canyon kvar jag bara säger vilken upplevelse som väntar tag helikopterturen om den kan flyga så det inte är för mycket snö.
Mvh Ann-Christin

Linda
7 år sedan

Hej Jenny, ta inte Circus Circus det ligger i den mest slitna delen och ser sunkigt ut. Bo på the Strip eller testa South Point, där har vi bott många ggr, stora pooler, massa restauranger på hotellet och shuttle till the Strip. Testa även North outlet mall som är kanon även South outlet mall är bra.

Annika
7 år sedan

Var i Vegas i somras för femte gånger, reser med två tonårsbarn. Vi bodde på Tropicana på stripen, prisvärt och nyrenoverat. Har även bott på Monte Carlo som ligger jättebra. Mandalay Bay lyxigt men lite off. Undvik Circus Circus!

Nästa inlägg

Recept på potatisplättar

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x