San Francisco Chinatown & Little Italy

Godkväll från amerika,

Idag är det vår åttonde dag i USA och vi har verkligen hunnit med massor. Har man tid, så kan man ju absolut stanna fler dagar på samma ställe. Men vi har ”bara” 16 dagar här och sååå mycket som vi vill hinna se. Så då får man prioritera alla stopp och ställen vi vill besöka.

Lunchen åt vi på Burger King, cheetos chicken sticks & fylld croissant. Flottigt, onyttigt och gott!

img_4523

img_4525Något jag är lite besviken på att vi inte kommer hinna göra är Alcatraz, vi var borta vid piren idag för att boka biljetter.
Men det var slutsålt fram till den 6:e Januari. Suck, detta skulle vi tydligen bokat hemifrån. Annars bjuder San Francisco på sin bästa sida, med vackert väder. Spårvagnar ska vi åka imorgon, det är väl något som jag tycker är typisk för staden.

img_4524
Något annat jag velat se är dessa husen. Känner ni igen?
Det är från serien ”Huset fullt”, såg alltid på den serien när jag var yngre.
img_4534
I San Francisco är det också ganska typiskt med dessa gator, som går upp och ner i dalar. Det är en vacker stad att köra i, och det finns saker att göra & se överallt.
img_4548

Chinatown är ett litet roligt ställe att stanna till på. Vi besökte även Chinatown när vi var i New york, det är som en liten stad i staden. Och här strosade vi runt några timmar idag.
img_4580
img_4558 img_4565 img_4567

Innan vi hittade ett ställe och åt dagens lunch.
Kinesisk mat är okej, men jag föredrar nog Thaimat. Det är lite mer smak i det tycker jag.
img_4590 img_4594
Det bjöds på söta lyckokakor efter maten, är de gjorda av våffelsmet måntro? Det var sötare än goda, och med fina texter i.
Om någon undrar så är Iphone fodral från Ullared 🙂 Haha.
img_4596

Efter maten åkte vi till Little Italy, där vi promenerade runt och köpte glass. Italienarna är BÄST på glass, går inte jämföra med något annat. Krämiga, gräddiga och med goda smaker.

img_4531img_4608

Nu ska vi ner och spa:a lite på hotellet.
Innan vi bestämmer morgondagens planer.

Återkommer snart med nytt recept.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
7 år sedan

Hej!
För ett par år sen var vår familj där och råkade ut för samma sak som Ni, att turerna till Alcatraz var slutsålda. Vi gjorde dock så att vi gick dit tidigt på morgonen direkt dom öppnade och frågade snällt och direkt trollade damen i kassan fram fem biljetter åt oss. Värt ett försök! Lycka till!

Julia
7 år sedan

TIPS! Ni måste besöka Ghiradelli! Det är stadens egna choklad, sååå god! Finns en butik nära pier 39, där det finns både café och butik och massa smakprover!

Manuela
7 år sedan

Såg dig här där man går på Cable Cars! Ropade efter dig men du tittade bara lite lätt! Haha blev allt lite starstrucked ? Hoppas att du får en fortsatt trevlig semester med din familj!

jennysmatblogg
Reply to  Manuela
7 år sedan

Så synd att jag missade dig ? Hoppas ni får en fortsatt fin semester

K
7 år sedan

Älskade också Huset fullt ? Tur för oss så finns ”Fuller House” nu på netflix ? En fortsättning med skådespelarna 20 år senare! Yei! Kolla in det! Husen skriker bara den serien haha! ha en bra fortsatt semester!

Anna Ternbom
7 år sedan

Hej. Vart bodde ni i San Francisco? Behöver tips på boende ☺

Nästa inlägg

Veckomatsedel

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x