Roadtrip San Francisco

God fortsättning till er!

Hoppas ni hade en riktigt fin kväll igår.  Det känns konstigt att skriva ”igår” för här i amerika så är klockan bara halvnio på kvällen. Vi landar lite på hotellrummet efter en pizza-middag, innan vi ska gå ut och kolla vid tolvsnåret. Vi har ingen aningen om det bjuds på fyrverkerier över staden, eller inte. Vi får se helt enkelt.

Vi lämnade Carmel efter en Taco Bell frukost, barnen är tokiga i denna snabbmatskedja.

img_4400
Vi åkte efter tips av gullig bloggläsare till Muir Woods. Jag ville så gärna se dessa träd man sett på tv:n. Det känns lite som en saga att kliva in här i redwood-skogen. Lägg märke till skogvaktaren till höger på den översta bilden. Precis som på tv, hur coolt?
img_4401

Vi promenerade runt en timme eller två och bara tittade på dessa mäktiga träd. Det gick liksom inte fota dessa träden rättvisa, de är så mycket större än vad man ser på bilderna.

img_4418
Stora mäktiga träd som är över 1000 år gamla. img_4419
Mindre träd som är flera hundra år gamla, hur häftigt som helst. img_4447 img_4448
Muir woods är ett närmare alternativ för att kolla in träden om man är i San Fransisco. Den riktiga parken ligger mycket längre bort. Detta räckte för oss, vi var jättenöjda.

img_4468
Åkte över den omtalade Golden Gate-bron och fotade lite bilder från utsiktsplatserna.
Så vackert! img_4480
Avslutade med en pizzamiddag, barnen fick välja.
Ett ställe som hette Cafe Bellini, det var precis lagom för en barnfamilj.
img_4496 img_4502

Utsikt från hotellet, för er som undrar vart vi bor så heter det ” InterContinental San Francisco”
Mitt i stan, fina rum och vi valde ingen frukost. Vi går ut och äter istället, då vi aldrig ätit god hotellfrukost någonsin i usa.
img_4510 img_4516

Nu ropar familjen efter mig, vi ska spela kort och vänta in det nya året.

På återsende,

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Vilken härlig resa! Och jag vet, stavningen på San Francisco känns ologisk, och jag brukar hävda att det är den mest felstavade staden 😉 Önskar ett riktigt Gott nytt 2017!!!

Fanny
7 år sedan

Ett måste om ni är i San Francisco är att besöka Gott’s Roadside en hamburgerrestaurang. Super goda hamburgare. Ett besök på fishermans wharf och pier 39 är oxå ett måste. Har ni tid ska ni åka till Napa Valley och alla vingårdar som finns där. Ett besök till Napa och St Helen oxå. Ska ni stanna länge så har jag mer tips.

Annika
7 år sedan

Hej Jenny, du skriver att dina barn gillar Taco Bell, vilket också är mina barns favoritkedja. I somras när vi reste runt i Kalifornien fick vi dock upp ögonen för en annan tacokedja: Del Taco. Den blev efter det en ny favorit, fräschare än Taco Bell men samma typ av kedja 🙂

C
7 år sedan

Hej Jenny. Kan du skriva ut hur er roadtrip såg ut i sin helhet? Var började ni och hur långa tid tog det emellan era delmål? Hur många dagar var ni på tur? Tack!

Traveliero -Annelie
7 år sedan

Härlig resan verkarha. Vi roadtrippar just nu i Florida med våra tre kids. Har inte hunnit med Taco Bell ännu (men den är en av mina favvos). Våra barn älskar däremot Wendys ”junior bacon cheeseburgare” (men inte till frukost…) 🙂 min Instagram: traveliero

Nästa inlägg

Årsresume 2016

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x