BookBeat

Hej där,,

Hoppas ni har haft en fin lördag. Här startade vi dagen med en härlig långfrukost och en skogspromenad med Molly.
Och igår när barnen var i skolan så passade jag på att göra klart julklapparna & lägga dem under granen. Hade man inte julkänsla innan så fick man det när granen vart på plats. Så mysigt. Det tog ett par timmar att då ordning på alla klappar, papper & snören. Fast det gör mig ingenting, för jag lyssnade samtidigt på en jättespännande bok. BookBeat har massor utav böcker att välja bland, och det går både läsa & lyssna på böckerna. Nu har jag ett riktigt bra julerbjudande till er, där ni kan ge bort 1, 3 eller 6 månader med BookBeat i julklapp till någon ni tycker om. För 1 månad kostar det:  1 månad: 169 kr.
För 3 månader : 449 kr. Och för 6 månader: 849 kr.

För att komma till erbjudandet KLICKA HÄR

img_3038-1

Det finns böcker för alla smaker på BookBeat. Mest har jag snöat in på deckare nu. Just nu lyssnar jag på Kemisten av Stephenie Meyer. Och jag har tappat räkningen på hur många jag hunnit lyssna på det senaste året. Jag gillar verkligen ljudböcker, och att det är så enkelt att lyssna överallt. Jag lyssnar när jag lagar mat, promenerar, eller reser. Så smidigt.

img_3026-1

För nya medlemmar så har jag ett erbjudande där du får lyssna fritt en månad (erbjudandet ändras från 2 veckor till 4 veckor när du registrerar dig) :

√ Lyssna fritt 1 månad!
√ Lyssna och läs så mycket du vill
√ Välj bland tusentals böcker
√ Ingen bindningstid. Kom igång direkt!

KLICKA HÄR för att komma till erbjudandet. Eller gå in på bookbeat.se och ange koden ”jennysmatblogg” när du registrerar dig.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linnéa
7 år sedan

Hej! Det är väl exakt samma priser de erbjuder till ordinarie pris? Fick intrycket att du hade ett bättre erbjudande än normalpris?

jennysmatblogg
Reply to  Linnéa
7 år sedan

Hej Linnea, detta är deras julerbjudande jag tipsar om 🙂

Nästa inlägg

Nybakat bröd till frukost

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x