Ge bort något som verkligen behövs

Godmorgon,

Att vi är fadder åt en by i Vietnam vet ju ni som har läst här ett tag. Det är tack vare att ni läser som jag har möjlighet att göra det, så därför skriver jag vi (du & jag). Bloggen är sedan över ett år tillbaka månadsgivare, och vi skänker pengar dit varje månad. Vi stödjer ”A Huy” som är en pojke på 9 år & hela hans by. Pengarna som skänks via Plan International går till rent vatten, skola och sjukvård. Det går till alla i hans lilla samhälle, istället för bara till en familj. Detta känns himla värdefullt och det är alltid lika intressant att läsa om framstegen som sker. A Huy har skickat brev, och vi har skickat ner ett litet paket med lättare leksaker. Det blev väldigt uppskattat. Och idag var har jag registrerat oss för att bli ännu en månadsgivare till en till by. Jag skriver mer om det när jag får hem alla papper.

 

Vet ni inte vad ni ska köpa i julklapp, så tycker jag att du ska köpa en julklapp som verkligen behövs istället. KLICKA HÄR för att komma till gåvoshopen. Här kan du köpa riktigt viktiga julklappar.

skarmavbild-2016-12-14-kl-08-10-33

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jenny
7 år sedan

Visste jag inte 🙂 Känns bra! Hur mkt ”skänker”/hjälper vi till med varje år? Vilken bra grej!

jennysmatblogg
Reply to  Jenny
7 år sedan

Från och med nu så skänker vi här på bloggen 1000 kronor i månaden.
Och jag hoppas att vi har möjlighet att hjälpa ännu en by nästa år.

Eva
7 år sedan

Va gulligt! Fint gjort!

jennysmatblogg
Reply to  Eva
7 år sedan

♥ Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det är mitt motto 🙂

Evelina
7 år sedan

Så bra! blir lite mer stolt som din läsare nu 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Evelina
7 år sedan

Nästa inlägg

Julgodis med schweizernötschoklad

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x