Onsdagslunchen

img_5880

Hej där,

Onsdag idag och halva veckan har gått. Igår var vi bortbjudna på middag hos ett par vänner. Vilken lyx att slippa laga maten själv, och att bara sätta sig till dukat bord. Idag står det julgodisbak på schemat, har hunnit med 2 nya sorter och ska snart börja på det tredje. Och Thelma varit hemma med mig ett par dagar, hon har en förkylning med en envis hosta. Det är mycket förkylningar som går nu innan jul, och för att inte prata om efter jul. Hoppas hon känner sig kry nog att gå till skolan imorgon. Fast jag tycker att det är jättetrevligt att få sällskap till lunchen. Idag blev det bara ett par snabba burgare framför tv:n. Vi äter sällan mat ( läs aldrig ) framför tv:n förutom när man är sjuk.

Briochebrödet är en favorit. Måste se om jag kan hitta något bra recept på det.

IMG_3954
Hej så länge.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Chokladdoppad citronkola

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x