Julklappstips

REKLAM FÖR MIN BAKBOK

Hej där,

Hoppas ni har en härlig söndag.
Det är så roligt att kunna följa på instagram hur böckerna kommer fram till er. Tagga #bakamedgodis så kan jag se hur fint boken pryder er hylla i köket eller vad ni provbakar för något till söndagskaffet. Kakboken gick på omtryck nu i veckan igen, tror det är fjärde gången nu. Jag känner sådan tacksamhet för att bonnier trodde på mig, och att jag fick chansen att göra denna boken tillsammans med duktiga fotografen Ulrika Poussette. Alla som gjort en egen bok vet vilket jobb det är bakom, vilken tid, stress, press och till sist glädje när den äntligen är klar. Och den blev precis så där pastellsöt som jag hoppats.

img_2073

img_2114

”Baka med godis” är en bok som innehåller allt gott man kan tänka sig.
Chokladigt, salt, sött och surt.

 

Kladdkakor
Småkakor
Pajer
Tårtor
Glass
Biskvier
Pannacottor
Julgodis

 

Nu i dessa julklappstider så vill jag tipsa om att den går att köpa HÄR I MIN WEBSHOP
Köp den till en vän du tycker om, kanske någon som behöver ny inspiration. Eller bara någon som vill lära sig baka.
Eftersom det bara är enkla & lätta recept så har jag sett att det är många som köper den till barn och barnbarn.
Det är så roligt att läsa.

Boken finns även att köpa på adlibris.se, bokus.se, cdon.se eller i en bokhandel nära dig.
Och passa på om ni vill ha den, för den hinner nog inte gå i tryck ännu en gång innan julhandeln.

img_2084 img_2131

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ulrika
7 år sedan

Gillar din sida och framförallt dina julgodisrecept 🙂
Men, nu när du gör reklam för din bok så det är svårt att bläddra runt- så fort man bläddrar till en ny sida kommer din bokannons upp, igen, igen, igen… 🙂 Och webbläsaren hajjar inte alltid utan man kastas ibland tillbaka till förstasidan

jennysmatblogg
Reply to  Ulrika
7 år sedan

Vad roligt att du gillar recepten.
Men så konstigt… jag ska kontakta mina tekniker så hoppas jag det löser sig.

Trevlig kväll.

Nästa inlägg

Bookbeat och julklappstips

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x