Bookbeat och julklappstips

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE BOOKBEAT


Hej där,

Sitter ni precis som jag mycket framför dataskärmen. Vi är nog rätt många av som jobbar så här på veckorna. Här på bilden är en vanlig syn hemma hos mig. Jag redigerar bilder, provsmakar bakverk / maträtter medan jag lyssnar på bra böcker. I och med samarbetet med bookbeat så har jag lyssnat på fler böcker än jag tillsammans läst under flera år. För min del beror det på att jag sällan tar mig tid att sätta mig och läsa böcker. Så det är sjukt bra med ljudböcker, då kan man lyssna medan man är ute promenerar, tränar eller reser. Gillar´t

img_0470

 Jag lyssnar gärna på deckare, och har hunnit beta av flera av Lars Kepler böcker.
Denna är hans senaste ”Kaninjägaren” och den är riktigt läskig. Så jag lyssnar helst på den dagtid, haha. Andra bra böcker är Martina Haags senaste, Gula citroner små och alla Mari Ljungsteds böcker.

Tipsa mig gärna i kommentarsfältet om fler bra böcker att lyssna på!

img_0421

På Bookbeat finns böcker för alla smaker. Du kan både lyssna och läsa mängder böcker här.  För alla nya medlemmar kan jag erbjuda er 1 månad gratis om ni registrera er HÄR eller klickar er inpå bookbeat.se anger koden jennysmatblogg

√ Lyssna fritt 1 månad!
√ Lyssna & läs så mycket du vill
√ Välj bland tusentals böcker
√ Ingen bindningstid. Kom igång direkt!

img_0403-1

Sedan ett JULKLAPPSTIPS i samarbete med bookbeat.

Ett riktigt bra erbjudande för er som vill ge bort en prenumeration till någon ni tycker om.
Det är ett presentkort där du kan ge bort:
1 månad för 169 :-
3 månader för 449: –
6 månader för 849 :-

För att komma till det julklappserbjudandet Klicka här

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anne
7 år sedan

Jag älskar att lyssna på ljudböcker! Jag gillar alla du skrev om, har dock inte lyssnat på Kaninjägaren ännu. Men Keplers böcker gör ju en inte besviken. Kan rekommendera Jussi Adler Olsens serie om Avdelning Q, alla böcker med Jojo Moyes, även Helene Turstens serie med Irene Huss och hennes nya serie med Embla är jättebra!

Sofia
7 år sedan

Hej!

Lyssnar oxå på ljudböcker, har lyssnat klart på alla Keplers och Ljungstedts. Ninni Schulman skriver liknande Mari men det utspelar sig i värmländska Hagfors . Då jag själv ör värmlänning känns mycket igen och jag tyckte det var bra böcker.

Även en nästan vanlig man serien om cristoffer silfverbjelke e bra.
Samt Rolf och Cilla björlinds böcker.

Pernilla
7 år sedan

Halloj! Jag lyssnar också på ljudböcker, ett bra sätt att koppla av på 🙂 Just nu lyssnar jag på Kaninjägaren, så bra! Sofie Sarenbrandt och Viveca Sten och Åsa Träff/Camilla Grebe skriver också riktigt bra böcker.
Ha en fortsatt härlig 2:a advent!

Nästa inlägg

Snögubbar, pepparkakor och varm choklad

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x