Snögubbar, pepparkakor och varm choklad

Godkväll,

Hoppas ni har en fin helg. Här på öland har vi det toppen, det är lite extra mysigt att vara här i stugan när det ligger ett litet snötäcke över marken. En värmande brasa, varm oboy och god fika, ja så ser vår helg ut. Nu är Nomi piggare och kusinerna kom hit en sväng och lekte, de byggde snögubbar & lyktor i snön. Barnen lekte med vi staplade ved i vedbon. Kan vara bra och ha om det blir en kall vinter.

img_1952

Efter att man varit ute i kylan en stund så är det extra gott med lite värmande chokladmjölk.

img_1953-1

Klockan är snart 18 här och det är middag på gång. Vi har en stor gryta som just nu står och puttrar på spisen. Doftar väldigt gott, så vi hoppas att den ska smaka. Får återkomma med recept på den vid ett senare tillfälle.

img_1966

Trevlig kväll där ute! 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Här har det också varit pepparkakor även glögg och våra bästa vänner. Fortsatt fin helg!

Sara
7 år sedan

Lite tips på hur du kan göra varm choklad lite variation. Gör först en klassisk bas på mjölk, kakao och socker. Sen smaksätter du med pepperkakskrydda och får pepparkaksvarmchoklad, jättagott! Om du gillar kanelmandlar så smaksätt med lite kanel, smakar precis som kanelmandlar! Gillar man kardemumma är det också gott att ha i 🙂

Nästa inlägg

Sjukstuga

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x