Julpyssel

Godkväll i stugorna,

Hoppas ni haft en riktigt bra måndag. Idag har jag fått massor av jobb gjort, betalat räkningar, lunchat med min man och hunnit med en promenad ute i kylan. En bättre måndag med andra ord. Och nu i eftermiddag när barnen kom hem från skolan så har vi spelat julmusik i massor, kokat julgodis & julpysslat.

img_0898
Jag fyndade två julgranar i miniformat till Melvin & Nomi. Så de fick klä dem själva med julgranskulor, glitter & ljusslingor. Så nu har de varsin liten gran på rummet. Melvin fick en vit och Nomi önskade sig en blå.

img_0949
img_0959

Små minijulgranskulor i härliga färger. Julstämningen börjar verkligen infinna sig.
Nu pågår nedräkningen till julskalendern på tv:n. Det är en tradition att stiga upp kvart i sju och kolla på den innan frukosten.
Dock har jag inte hunnit läsa än vad den ska handla om i år.

img_0973 img_0975
En liten söt julgran med extra allt kan man säga.
Jag kikade igenom julgranslådan tidigare idag och insåg att jag behöver uppdatera lite till årets gran. Lite nya julgranskulor och glitter.

img_1001 img_1007

Nu är det dags för läxläsning här.
På återseende.

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Va skönt det är när man har en riktigt sån effektiv dag!! Jag ska sätta mig ikväll och planera veckans julgodis… gott:).
Ha det bra!

jennysmatblogg
Reply to  Camilla
7 år sedan

Eller hur 🙂
tack det samma

Madeleine
7 år sedan

Hej
Fantastisk blogg Du har:)
Jag älskar att läsa recept och ibland lagar jag nåt från den, allrahelst julgodis:)
Förra året fick jag tips om en slev med inbyggd termometer vilken jag genast införskaffade. Den gjorde kola och knäck kokandet sååå mycket smidigare. Hallon/lakrits fudgen blev perfekt… Ni som läser här kanske redan vet om att den finns och har en men om nån missat den är den ett bra tips! Jag köpte min i en stor matvaruaffär, ca 120 kr.
Tack för alla recept!

jennysmatblogg
Reply to  Madeleine
7 år sedan

Tack snälla 🙂

Gittan
7 år sedan

Vilka söta granar och julpynt! Vart har du handlat dom?

jennysmatblogg
Reply to  Gittan
7 år sedan

Rusta 🙂

Maria Larsson
7 år sedan

Jättesöta granar! 🙂 Vilken superfin glasskål med ljus du har på bordet med skumtomtar i. Har bara sett fyrkantiga… Var har du köpt den?

jennysmatblogg
Reply to  Maria Larsson
7 år sedan

Rusta 🙂 det är en adventsljusstake

Li
7 år sedan

Var kommer julkulorna ifrån? Har letat överallt utan resultat efter små.

jennysmatblogg
Reply to  Li
7 år sedan

Rusta 🙂

Nästa inlägg

Tre goda lätta vegetariska måltider

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x