After Eight-pannacotta

Jag tänkte tipsa om en riktigt god och mintig pannacotta.
En krämig chokladdröm för oss godisgrisar.

img_9271Det här behöver du 4-6 portioner :
2 gelantinblad
5 dl vispgrädde
1/2 dl strösocker
7-8 st after eight bitar

Serveras med en liten bit after fight och gärna lite färska bär.

Gör så här:
Lägg geltainbladen i kallt vatten, ta fram en kastrull och sjud upp grädde & socker.
Ta bort från plattan. Krama ur vattnet ur gelatinet & vänd ner after eight bitar och rör/ vispa så allt blandar sig ordentligt.
Häll upp i fina serveringsglas.


2

10 responses to “After Eight-pannacotta

  1. Lena skriver:

    Ska det inte vara någon grädde i?

    1. jennysmatblogg skriver:

      Jo 5 dl, det står i receptet 🙂

  2. Lina Abrahamsson skriver:

    Shit vad gott! Sparar till favoriter:)

  3. Ulrika Ryskåsen skriver:

    Hur länge ska de stå kallt och hur långt innan servering ska de tas fram?

    1. jennysmatblogg skriver:

      Minst 4 timmar 🙂

  4. EMMA MARIA skriver:

    Åh så gott! Det här ska testas!

  5. Sandra skriver:

    Kan man använda gelatinpulver istället för gelatinblad?

    1. jennysmatblogg skriver:

      Ja, läs på gelatinpulver hur du ska göra. 🙂

  6. Anette skriver:

    Ska man inte ha dom i kylen? Det står inte i ditt recept

  7. Bea skriver:

    Låter gott, ska testas idag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *