After Eight-pannacotta

Jag tänkte tipsa om en riktigt god och mintig pannacotta.
En krämig chokladdröm för oss godisgrisar.

img_9271Det här behöver du 4-6 portioner :
2 gelantinblad
5 dl vispgrädde
1/2 dl strösocker
7-8 st after eight bitar

Serveras med en liten bit after fight och gärna lite färska bär.

Gör så här:
Lägg geltainbladen i kallt vatten, ta fram en kastrull och sjud upp grädde & socker.
Ta bort från plattan. Krama ur vattnet ur gelatinet & vänd ner after eight bitar och rör/ vispa så allt blandar sig ordentligt.
Häll upp i fina serveringsglas.


1
Prenumerera
Notis om
10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
4 år sedan

Ska det inte vara någon grädde i?

jennysmatblogg
Reply to  Lena
4 år sedan

Jo 5 dl, det står i receptet 🙂

4 år sedan

Shit vad gott! Sparar till favoriter:)

Ulrika Ryskåsen
4 år sedan

Hur länge ska de stå kallt och hur långt innan servering ska de tas fram?

jennysmatblogg
Reply to  Ulrika Ryskåsen
4 år sedan

Minst 4 timmar 🙂

4 år sedan

Åh så gott! Det här ska testas!

Sandra
4 år sedan

Kan man använda gelatinpulver istället för gelatinblad?

jennysmatblogg
Reply to  Sandra
4 år sedan

Ja, läs på gelatinpulver hur du ska göra. 🙂

Anette
4 år sedan

Ska man inte ha dom i kylen? Det står inte i ditt recept

Bea
1 år sedan

Låter gott, ska testas idag 🙂

Nästa inlägg

Fredagsoutfit

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x