Fredagsoutfit

Godkväll,


Fredagskväll och vi har precis tänt upp lite ljus och landat i tv:soffan. Det har varit mycket jobb idag, och mellan varven har jag försökt att leta fram alla ljusslingor & elljusstakar. Skulle behöva ….. eller skulle vilja ha lite nytt i våra fönster detta året. Så jag ska sätta mig och googla runt och kolla lite efter sådant. Jag har förstått att det retar många när man börjar julpyssla ”för tidigt”. Jag tycker tvärtom, jag pyntar gärna tidigt för att sedan få möjlighet att hinna tröttna på det. Jag själv skulle aldrig få för mig att klä granen dagen före julafton. Nej nej, då har vår julgran stått i glasverandan i flera veckor. Haha..

Mysiga julmjukisar hittade jag på Hansa i Kalmar. Så fula att de blir lite söta.

img_9552
Speciellt raggstrumporna ♥ jag borde köpt dem i flera färger.
Så gosiga.
img_9578

Trevlig helg på er!

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Själv älskar jag högtider och älskar att pynta så för mig är det en dell av mig och börja i god tid. Jag tänker som så att det är väl bra om jag är tidigt ute och kan tipsa min läsare och ge dom idéer! 🙂

Elin
7 år sedan

Hur kan man ens komma på tanken att irritera sig på folk som börjar julpynta tidigt? Det finns värre saker att hetsa upp sig över.

Bell
7 år sedan

Vad mysiga! I vilken affär hittade du sockorna?

jennysmatblogg
Reply to  Bell
7 år sedan

Cubus 🙂

7 år sedan

Åh, underbara raggsockar ❤️
Tänker som du med pyntandet. Det så kort tid man har det framme och för att hinna njuta och sedan tröttna så gäller det att börja i tid. Här hemma har vi börjat lite smått och nu i helgen blir det lite ljusdekorationer utomhus tänkte jag ?
Trevlig helg!

7 år sedan

Håller med dig! Börjar hellre tidigt och sedan ”kasta ut” julen (senast!) efter nyårsafton. ? Då vill man ha fräscht och ”nytt” igen! Mina adventsstjärnor åker upp imorgon. ☺️

Nästa inlägg

Äppelkaka med pepparkakssmak

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x