Busenkelt adventspyssel

Godmorgon där ute,

Den 15 November säger almanackan, och det närmar sig ju första advent. Och då är det julpyssel som gäller, vilket både är roligt och i vissa fall lite stressande. Jag vet att många blir nervösa för hur man ska hinna med allt. Jobba,göra läxor, fritidsaktiviteter, hemmet och även julförberedelser? Därför tänkte jag komma med ett julpyssel till er som är busenkelt, men barnen tycker det är så roligt. Chokladglaserade pepparkakor med lite polkaströssel. Va tänkte ni nu… Att ni inte tänkt på det innan.

Just det, busenkelt, gott och så uppskattat pyssel. Minimalt med städning efteråt också om man köper pepparkakor istället för att baka. Tipselitips.

img_9376

Du behöver:
smält vit choklad
krossade polkagrisar
pepparkakor

Sedan kan man pyssla ända fram till chokladen torkar.

2

6 responses to “Busenkelt adventspyssel

 1. Jenny Oremo skriver:

  Att vinna en bok från dig skulle vara en fin julklapp till mig och att få och att få göra eget godis från dina recept skulle göra många glada på julaftons kväll !

 2. Lina Abrahamsson skriver:

  Bra tips! Älskar sådana här enkla tips för stressen innan jul vill jag försöka undvika till varje pris, det är liksom inte så julen ska vara utan mer mys och mindre stress:)

 3. amanda skriver:

  ååh, ser supergott ut, kommer defenitivt att testa ? tack för alla tips

 4. Såg väldigt mumsigt ut!

 5. Emma skriver:

  Toppen blogg och inspirerande recept!
  Undrar däremot om du skulle kunna tips om ”Månadens råvara/ingrediens” och även tipsa om något gott recept till 🙂

 6. Carina skriver:

  Hur förvarar man sen pepparkakorna med choklad på? Måste chokladen in i kylen för att stelna riktigt? Ska man sen ha dem i kylen hela tiden, men blir dem inte sega då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *