TÄVLING om min bok

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED MIN BOK

Hej hej,

 

Tänkte lägga upp en liten rolig tävling idag på bloggen.
Jag har haft en både på instagram & Facebook, fast alla av er har inte dessa.
Så därför tycker jag att det kunde vara kul att även tävla här. Det är 3 vinster i potten, och det är min bok som tävlas ut (självklart signerade). Och om ni önskar en specifik hälsning går det jättebra. I boken återfinns massor med småkakor, pajer, tårtor, biskvier, glass, pannakottor och självklart kladdkakor.

 

Och ja det finns även ett eget kapitel med julgodis,
så det kunde vara extra passaden nu när advent närmar sig.

_59a7416-1
En av mina favoritbilder i boken.
Duktiga Ulrika Pousette får stå för äran för alla fina bilder i denna boken.

_59a7753

Hur är du då med och tävlar?

 

Det är jättelätt, allt du ska göra är att lämna en liten motivering i kommentarsfältet varför just du skulle vilja vinna.
Se till att lämna rätt hotmailadress ( ingen annan än jag ser den )
Vinnare kontaktas den 17:e november

Lycka till

 

* * * * * * * * * * * * *

Till er som inte vill chansa utan vill köpa boken direkt,
så går den köpa  HÄR I MIN SHOP

* * * * * * * TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, GRATTIS TILL : Vickan, Johanna & Vilma * * * * * * * *

 

0
Prenumerera
Notis om

415 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marie
7 år sedan

Hej! Hur lång tid dröjer det innan fakturan kommer?

jennysmatblogg
Reply to  Marie
7 år sedan

Hej ,
det kan ta en vecka eller två.

Åsa
7 år sedan

Hej Jenny
Ända sen jag för första gången hittade din blogg för flera år sedan, har du varit en stor förebild och inspirationskälla för mig. Jag och min dotter på 9 år har gjort en del av de goda bakverk som du har skrivit om. Nu när du lottar ut din fina kokbok så skulle det vara roligt att få vinna den till min dotter så att hon själv kan sitta och bläddra och leta fram smarriga recept som vi kan baka och laga.
Tack för allt du bjuder oss på!

Annika Malmström
7 år sedan

Hej. Skulle bli jätteglad om jag vann din bok. Bakar mycket men har genom dig upptäckt hur mycket man kan ha godis i när man bakar. Lite nya tips och idéer från boken hade aldrig skadat.

Eva Östblom
7 år sedan

Hej Jenny!
Läser din blogg varje dag. Bloggen och recepten förgyller min vardag.
Skulle bli mycket glad om jag vann en bok. ??
Kram Eva

Kristin T
7 år sedan

När barnen vill baka en kaka, och mannen min älskar att smaka, har jag nu märkt att jag en inspirerande bok sakna!!

Eva Östblom
7 år sedan

Hej Jenny!
Läser din blogg varje dag.
Bloggen och recepten förgyller min vardag.
Skulle bli mycket glad om jag vann en bok.??
Fel mailadress i första komentaren!
Kram Eva

Marthina
7 år sedan

Hej Jenny!

Jag önskar vinna din superfina kokbok för att ge den i julklapp till min bästa vän som älskar att baka och som tycker mycket om din blogg. Det skulle vara den bästa julklappen!

Lina
7 år sedan

Som student och nyligen utflyttad är det spännande att stå i köket. Jag använder mig av min gamla hemkunskapsbok för att varva korvstroganoffrecept med lax i olika former. Men dessa recept förblir alltid desamma och det är då jag klickar in här på bloggen för att få variation i studentmaten. Nu i juletider börjar alltså mitt första egna julbak och där står jag dessvärre ytan några recept från hemkunskapsboken. Jag hoppas därför att jag kan vinna den här boken, baka allt gått som finns och åka hem över julen och bjuda på allt gott (fast självklart får jag ju spara en del till mig själv, gömd i studentlägenheten)

Theresa
7 år sedan

Hej, jag har en son som brinner för allt bak i köket, men även att smaka sen. Att ha en fysisk bok att utgå från är lättare än ett recept i telefonen. För min sons lärande och utveckling och även för min egen då jag kämpar med att lära mig att baka för min sons skull!

Lisa Granesäter Johansson
7 år sedan

Här hemma finns det en bra plats som vi aldrig ska glömma, där ska denna vackra bok stå, att vi älskar att baka kan du nog förstå med en mamma och en dotter som är gottigrisar. Ibland är det svårt att som mamma konkurrera med jordens alla maskiner men med
denna bok kommer jag kunna locka ut min dotter ur sin vår låt oss vinna och baka vi två!

Mimmi Jakobsson
7 år sedan

De senaste jularna har dina recept varit ett självklart val att följa! Godiset blir kanon och familj o vänner nöjda 🙂 att bläddra i en riktig bok iställey för att stå med mobilen, skulle sätta pricken över i på julkänslan. Hoppas på en tidig julklapp!!

Sara
7 år sedan

Jag skulle gärna vilja ge din bok till min son i julklapp. Han är 10 år och har börjat intressera sig för matlagning och bakning. När vi letar recept och inspiration är det din sida vi besöker.

Eva Nilsson
7 år sedan

Varje år köper jag en receptbok i julklapp till mig själv. Just denna har jag sett ut i år. Hade varit roligt att vinna den istället???

Jennie
7 år sedan

Min dotter fyller 7 år nu i november. Hennes dröm om framtiden är att bli bagare så din bok skulle bli en fin present och uppmuntran.

Pauline
7 år sedan

Så fort jag ska baka något gott så klickar jag in mig på din blogg, och då tar det inte många minuter innan man har bestämt sig! Recept som alltid är uppskattad av allt från 90-åriga damer som till barn. Till julen gör jag alltid ett cellofanpaket med hembakat julgodis till de äldre i min släkt (de som redan har allt), och vad skulle då inte passa bättre än att baka ur din julbok? Jag skulle bli så himla glad om jag vann den, och lovar att baka varenda sak som finns i den?

Elin
7 år sedan

Hej Jenny! Är en 21 årig tjej som älskar att baka men gör det dock för sällan. Har följt din blogg i flera år och tröttnar aldrig. Tittar in varje dag (ibland flera) då den inspirerar, motiverar samt lämnar en skön och lugnande känsla när man läser den. Skulle verkligen uppskatta att ha denna guldklimp i köket då jag tror att fler bakverk skulle skapas!

Tack för en mycket bra blogg!!

Jennie Parneryd
7 år sedan

Jag skulle vilja vinna din fina bok så jag kan laga underbar mat till min goa mamma som förtjänar att bli bortskämd efter alla sina skador och allt hon har gått igenom.

Katarina
7 år sedan

Jag älskar att stå i köket och ha fria tyglar när jag lagar mat. Provar gärna nya maträtter och råvaror. Bakning har jag aldrig lyckats lika väl med. Upplever att många ”nya” recept består av oändligt många moment/ingredienser som måste följas till punkt och pricka för att få ett resultat. Tyvärr är jag expert på att misslyckas och tappar lusten när momenten blir för många. Din matblogg har alltid bjudit på enkla sammansättningar som ger mycket smak. Jag är tacksam för din kreativitet som ger amatörbagaren verktyg att lyckas. Har flera gånger gått in på denna receptbanken för att få hjälp & jag har aldrig upplevt att recepten krånglat till min situation. Hade varit roligt att få vinna din bakbok innan julbaket sätter igång! Tack för en bra blogg. Kram

Cecilia Andersson
7 år sedan

Inspirerad,sugen, hungrig,glad och taggad på att laga eller baka – det är känslor som kommer när jag tittar in på din blogg. Det har blivit många goda middagar och smaskiga kakor. Din fina bok vore en ära att ha och en läcker julklapp att få!

Tack för en fin blogg Jenny och god söndag på dig!

Maria
7 år sedan

Efter att ha kuggat på min juridiktenta inte bara en gång, utan två gånger med endast 0,5 poängs marginal så skulle din bok kunna vara till hjälp när jag vill baka något gott inför nästa tentaplugg.

Frida
7 år sedan

En sån bok hade jag velat ge till min mormor på hennes 75 års dag i slutet av november! Vad hade vart mer praktiskt än att ge en mormor som gör massa goda bakverk en sån bok och försäkra sig om att det alltid kommer att finnas mer recept hon vill testa (på oss barnbarn) hah hade vart en väldigt bra present till oss alla ????

Josefine Sundeborn
7 år sedan

Tja! Jag skulle vilja ge bort den här boken till min man som är suverän på att baka(det är hans grej här hemma, om jag gör det känns det som att jag inkräktar på hans revir, haha!). Han kollar ofta din blogg när vi har idétorka vad det gäller mat och absolut när han vill ha tips till desserter. Så denna bok skulle vara en morot för honom till att fortsätta med hans fantastiska bakande!

Karin
7 år sedan

Hej!
Bakning har blivit ett stort intresse för mig. Det är avkopplande och rofyllt att stå i köket och experimentera ihop härliga bakverk. Att baka med godis är dessutom himla härligt och gott, därför skulle det vara jättekul att få vinna din bok för att få massa inspiration och få testa dina recept!

Michelle
7 år sedan

Det där skulle vara en perfekt julklapp till min svägerska som verkligen älskar att baka. Hon provar gärna på nya recept. Och vi får ju såklart alltid smaka så vi är många som skulle uppskatta den där boken 🙂

Emilie
7 år sedan

Jag har redan köpt två exemplar som jag ska ge bort i julklapp. Jag vore väldigt glad om jag fick ett eget exemplar.

Lotta
7 år sedan

Jag vill vinna boken för att kunna ge den till min dotter i julklapp. Min dotter är 12 år, och vi älskar att baka tillsammans. Vi brukar bjuda på våra bakverk till olika personer, framför allt tar vi med smarrigheter till innebandyträningen så både stora och små får smaka, och dessa personer älskar våra bakverk, de skulle vi vilja på bjuda på nya saker.

Hanna
7 år sedan

Jag har för någon månad sen flyttat från en liten liten lägenhet utan kök till en med kök vilket betyder att jag nu bakar för fulla muggar (2års bakning att ta igen lixom, blir en del!) MEN jag har inga bakböcker alls, så därför hade din bok passat perfekt. Speciellt nu till jul då jag planerar på att göra julgodis till hela tjocka släkten! =D

Theres eriksson
7 år sedan

Min dotter älskar att baka och jag hoppas någonstans att det nu skulle kunna bli vårt gemensamma intresse. Något hon och jag kan göra tillsammans och sedan njuta av resultatet . Där för skulle jag vilja ge henne din bok 🙂

Sanna
7 år sedan

Jag skulle älska att vinna boken till min 17-åriga lillasyster som älskar att baka (och jag älskar att äta!). Jag pluggar till förskolelärare och har ekonomi därefter så att få ge den här boken till lillsyrran skulle göra mig superglad! Tack för bra recept?❤

Jennie
7 år sedan

Det vore fantastiskt att vinna denna bok. Både jag och min dotter älskar att baka och många recept vi använder kommer från dig! Dina recept är så inspirerande med allt gott och alla fina bilder, så tänk att få överraska dottern med den här boken i köket!!

Petra
7 år sedan

Älskar din blogg och det skulle vara helt fantastiskt att vinna din bok. Det finns inget bättre att göra än att baka och laga mat, går inte en dag utan att jag funderar på vad som ska bli nästa bakverk. Att jag har introducerat bakningen för sonen som snart är 2 år märks när ett av dom första fyra orden var kaka och han hoppas varje gång ugnen är på att det är en därinne.

Cecilia S
7 år sedan

Hej Jenny! Jag skulle jättegärna vilja vinna en av de tre böckerna. Det har varit en stressig höst med mycket på jobbet och då är bakning det som får mig att tänka på annat och slappna av. Jag har följt din blogg länge, både för veckans matsedel (som jag vissa veckor lagar från första till sista recept) och för allt godis och kakor. Om jag vann skulle jag helt enkelt ge den till migsjälv som en tidig julklapp.
Kram Cecilia

linda
7 år sedan

Jag skulle vilja vinna din bok, för jag vill ge bort den i julklapp till min svägerska som precis fått barn, och älskar att baka.
Så vad skulle passa bättre än med din bok under en mammaledighet.
kram

Amanda Mether
7 år sedan

Hej Jenny!
Jag skulle jättegärna vinna denna fina bakbok då jag vet att min lillasyster skulle bli såå glad! Hon älskar att baka och hon brukar alltid baka något till mig när jag kommer hem till henne. Det skulle vara jättekul att ge bort bakboken till henne och såklart provsmaka någon av dina recept.

Kristina Fransson
7 år sedan

En perfekt gåva till mig själv?
Jag bakar, skapar och följer dig så gått det går .
Men att ha boken som förebild framför mig gör det hela mer verkligt. Tillsammans med 12 åriga brorsdottern som är ett stort fan av dig så kan vi tillsammans njuta av åtskilliga godsaker.
Kramiz Kristina Fransson

Malin
7 år sedan

Jag skulle bli så glad om jag vann denna. Då skulle min fina svägerska få den i julklapp. Hon älskar att baka och hade blivit glad över denna. Jag hade dessutom gärna ställt upp som första provsmakare! Alltid när jag ska baka så kikar jag igenom om du har något som ser smarrigt ut och även när det kommer till maträtter. Hittar alltid något när man behöver inspiration! Tack för en bra blogg!

Therese
7 år sedan

Följer dig både på instagram, Facebook och blogg och inspireras av dina recept, många av dom har också prövats och fått högsta betyg??. Skulle vilja vinna denna bok då jag vet att det finns många underbart goda recept i den med vackra bilder som jag kan bläddra runt i och testa?. Och nu när julen kommer skulle den ju vara perfekt till allt godisbakande? Tack för en otroligt bra blogg fina Jenny!

Helene
7 år sedan

Hej Jenny! Din fina bok skulle bli en vacker prydnad på köksön där den skulle inspirera hela familjen med smarriga recept både till vardag och fest ?

Sofia Palmkvist
7 år sedan

Jag skulle vilja vinna den till min 9åriga dotter. Hon älskar att baka och att laga mat och in blogg är hennes favorit! Jag vet inte hur många av dina recept vi använt. Hon skulle bli överlycklig över en egen bok från dig!

Therese S
7 år sedan

Hej!
Boken skulle bli en perfekt julklapp till min 12-åriga dotter som älskar att baka! Sedan drygt ett år är det hon som fixar allt fika till födelsedagar och andra högtider. Eftersom hon gillar att experimentera med godis i olika bakverk vore denna så bra!
Hoppas på tur!

Matilda
7 år sedan

Är det bakning på schemat är det alltid till din blogg man går till. Den 20/12 är flytt på schemat för mig och min sambo! Vi kommer framöver bo i flyttlådor och julkänslan låg, vore roligt att få vinna och kunna baka smidigt i kaoset och skapa någon julkänsla! 🙂

Sejla
7 år sedan

Hej Jenny!
Du är en stor inspiration vad gäller både mat och bakverk. Jag vill vinna din bok för att kunna baka mer av dina goda verk. Att baka är inte min grej egentligen, men med dina recept blir allting bra och gott 🙂

Caroline
7 år sedan

Hej! Äntligen finns det en bok med enkla och lätta recept och inga konstiga ingredienser som man måste åka till storstäder för att försöka hitta. Jag har sett din bok i bokhandlen flera gånger och skulle vilja ge den till min dotter på 10år. Hon har fått upp bakintresset igen och vill ha enkla recept och då är just ni den person hon gärna bakar efter. Att få ge henne eran bok skulle få henne att sväva på moln och även tänka lite mer positivt då hon haft en jobbigt höst i skolan, med vissa lektioner och kompisar som mobbat henne. När hon är i köket så släpper hon allt det jobbiga bakom sig. Så jag håller nu tummarna för henne att hon blir det lyckliga vinnaren.

Brittis
7 år sedan

Jag fullkomligt älskar din blogg.❤ Just därför vill jag gärna vinna din bok.

Maja
7 år sedan

Hej Jenny!
Jag är en tjej på 17 år som läser din blogg varje dag, du lagar och gör så mycket gott! Jag skulle gärna vilja ha din bok, jag tänkte göra julgodis och kakor att ge bort i julklapp och då passar den ju jättebra! Jag älskar att bläddra igenom kokböcker och att samla på mig recept och det skulle vara kul att även ha din bok i samlingen 🙂
Ha det bra! 🙂

Camilla
7 år sedan

Jag blir alltid så sugen på allt du lägger ut. Jag är extra svag för godis och kakor, så denna bok skulle vara perfekt!

Emelie W
7 år sedan

Hej! Jag älskar din blogg och går alltid in här när jag ska baka och speciellt om vi ska ha hem gäster till tex kalas (favoriten är än så länge daimcheescake med kola;) ) brukar även inspireras av dina veckomatsedlar, så himla bra är dom!!! Önskade mig din kokbok när jag fyllde år (fick den dock inte) den skulle hjälpa mig otroligt mkt i köket både till vardag och till helg ? Hoppas och håller tummar och tår, kram!

Helen Greus
7 år sedan

Hej
Jag skulle så otroligt gärna välja vinna denna bakbord för jag har ingen bakbord, jag har en handskriven bok med olika recept jag hittat på nätet (många från din blogg) och jag känner att det är dags att skaffa en riktig bok med underbara bakre ett!

Madde
7 år sedan

Köper ofta hem extra godis för att baka med men har lite lire för dålig fantasi och inspiration så det slutar lite för ofta med att jag äter upp alltihop istället. Din bok skulle vara en perfekt inspirationskälla till att baka nytt och roligt med godiset! speciellt nu fram till jul.

madelaine
7 år sedan

Barnbarnen kommer ofta och vill baka , så denna bok vore perfekt nu till jul , så vi får testa nya recept och bjuda på speciellt nu när deras lillebror ska döpas 20/11 ( plus en perfekt present till mej själv fyller 18/11

Nästa inlägg

Marspannacotta

415
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x