2 månader kvar till jul

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED MIN EGNA KAKBOK

 

Hej,

Jag hann med flyget till stockholm, och har varit på en jobblunch och möten. Nu ska jag bara byta om och hoppa i ett par torra skor ( kan det inte bara sluta regna ) innan det är dags för dagens sista möte. Hoppas det innebär middag, för jag är vrålhungrig. Annars får det bli att stanna till på donken på vägen hem igen, och ta med lite skräpmat upp på rummet. Och vet ni, det är ju knappt 2 månader kvar till jul, helt galet så fort tiden går. Jag har läst att många av er köpt boken som julklapp till både syskon, vänner och era bakintresserade barn. Tanken är att jag också ska vara ute i lika god tid med mina julklappar i år. *Håller tummarna* Jag har en vision varje år att jag ska vara klar i början av december. Men det blir aldrig riktigt så, men i år kanske.

 

Det har varit stor efterfrågan på boken, vilket gör mig så glad. Den verkar nästan helt slutsåld, så den har gått i tryck igen. Så den kommer inom kort, och har ni tid att vänta en veckan eller två så finns boken att beställa i min webshop KLICKA HÄR för att komma dit.

_59a7416-1 _59a7753

Jag tänkte först tipsa om att boken även finns att köpa på adlibris & bokus. Eftersom att det kanske gick snabbare där. Men boken vart verkligen slutsåld även där, såg jag nu. What? Ni är helt galna ♡

Dock har jag sett att det finns lite ex ute i butikerna iallafall. Måste säga att jag fick nypa mig lite i armen när jag gick förbi bokhandeln idag. Det där är liksom min bok som står frontade i deras affärer och folk kan faktiskt tänka sig att betala för den…
Vilken urhäftig känsla, jag blir typ helt rörd bara av att tänka på det.

_59a7759

Nomi och jag står och bläddrar igenom boken, hon vill baka typ allt.
Fast småkakor där hon kan dega är alltid favoriten, eller kladdkakorna där hon kan smaka av smeten.

_59a7805-1Alla bilder är tagna av fotograf Lisa Öberg. Hon är verkligen urduktig på att fota, by the way.

0
Prenumerera
Notis om

33 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rosa
7 år sedan

Stort Grattis till den fina boken och den stora sälj-succén? Måste kännas helt underbart?

Pa
7 år sedan

Vad kul den är populär..ja då får jag väl med köpa den!!

Tina
7 år sedan

Hej
Jag beställde din bok igår som vi ska ge till våran dotter på 8 år i julklapp. Hon älskar o baka. Har du något tips på vilka tillbehör till bakning som passar en 8-åring? Var har du köpt era tyllar? Tack för en supermysig blogg:))

Sarah
7 år sedan

Hej Jenny,
Jag beställde din bok för en vecka sedan men har fortfarande inte fått hem dem och undrar vart den är!
Jag har försökt maila till anvisad mail men får bara ett felmeddelande om att det är inte går att leverera till den adressen.
Hade verkligen uppskattat om du kunde hjälpa mig eller om jag kan nå er på annat sätt!

jennysmatblogg
Reply to  Sarah
7 år sedan

Men va konstig?
Är det utanför sverige gissar jag att det lättaste är att beställa via adlibris.

H
7 år sedan

Ska spana in boken 🙂 Lagade den senaste fisksoppan idag, blev verkligen supergod! T.o.m maken som är ganska svår när det gäller fisk, tog om flera gången 🙂 ett mycket gott betyg! Tack för en jättebra och inspirerande blogg!

al68
7 år sedan

Hej, jag gjorde en beställning av boken för någon vecka sedan, har inte fått något mail och inte hört något, kan jag har gjort fel då eller?
Kram AL

jennysmatblogg
Reply to  al68
7 år sedan

Hej där 🙂
jag kan kolla i mina beställningsordrar…
Men du har inte fått något ordernummer heller kanske ?

jennysmatblogg
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Gustavsson i efternamn? En beställning gjord den 18 ?
Den kommer skickas så fort bokleveransen kommer, men kan tyvärr ta up till en vecka. Ursäkta den sjukt långa väntetiden.

al68
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Hej igen, ja, Gustafsson i Halmstad. Har inte fått något mail alls, vet inte om min mailadress kanske har blivit fel, skall vara annalena@bubbisen.se. Ingen brådska, ville bara inte att det missades, längtar tills den kommer, kram kram <3

7 år sedan

Åh så roligt ska spana in den 🙂

Carina
7 år sedan

Hej och tack så mycket, idag kom min bok jag beställt av dig. Så fin 🙂 Och med ett liten hälsning och autograf, så gulligt. Ska nu titta igenom den och börja baka lite, så kul
Tack även för en bra blogg där jag hittar mycket tips på både bakverk och middagar när fantasin inte finns. Du gör ett super bra jobb.

Monique
7 år sedan

Hej! Beställde godisboken den 10:e oktober. Borde inte den kommit nu???

jennysmatblogg
Reply to  Monique
7 år sedan

Har du ett beställningsnummer så kollar jag upp genast 🙂

Monique
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

84517935

Monique
Reply to  Monique
7 år sedan

Har du hittat den?

jennysmatblogg
Reply to  Monique
7 år sedan

Vilket ordernummer har du?

Monique
Reply to  Monique
7 år sedan

Är inte det ordernumret????

jennysmatblogg
Reply to  Monique
7 år sedan

Jag hittar ingen beställning här på ditt namn. Har du beställt i något annat namn? 🙂

Monique
Reply to  Monique
7 år sedan

Har beställt i mitt namn Monica Abrahamsson och fått ordernumret jag angett. Kan jag makulera ordern så jag kan beställa någon annanstans???

jennysmatblogg
Reply to  Monique
7 år sedan

Nu hittar jag din order. Du beställde den 18:e
Boken är slutsåld överallt på nätet och kommer skickas under nästa vecka.
Hoppas det känns ok

Monique
Reply to  Monique
7 år sedan

Jättebra! Tack!

jennysmatblogg
Reply to  Monique
7 år sedan

När du gjort beställningen får du ett ordernummer.
Men jag ska kolla om jag kan söka på ditt förnamn.

Sandra
7 år sedan

Bästa receptboken i min samling! Har 1-årskalas på söndag och använder bara recept därifrån <3 hoppas det kommer fler böcker i framtiden 😀

Kattis
7 år sedan

Jag har fortfarande inte fått någon faktura….
Snart två veckor sedan jag fick hem den underbara boken!
Vill bara berätta/kram
Kattis i Göteborg

jennysmatblogg
Reply to  Kattis
7 år sedan

Den är på väg 🙂

Hanna
7 år sedan

Hej!
Vilken härligt inspirerande blogg! Väntar nu med spänning på boken, la en beställning den 17 okt, är den registrerad? Förstår om det tar lite tid.

jennysmatblogg
Reply to  Hanna
7 år sedan

<3 Ja, och Den kommer skickas så fort vi får böckerna från lagret :-)

Hanna
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Tack!

ida
7 år sedan

Hittade ett ex idag på akademibokhandeln här i Mora nu är den inslagen till 11_åriga dottern i julklapp:))

jennysmatblogg
Reply to  ida
7 år sedan

Vad roligt 🙂 Jag blir nästan tårögd när jag ser den i någon bokhandeln.
Det blir så där på riktigt då.

Britt-Marie Johansson
7 år sedan

Hej, jag har beställt boken den 19e oktober och inte fått den än har fått en Orderbekräftelse med nr se nedan. vet du varför det dröjer så länge och det står även i orderbekräftelsen att avsändaren godkändes inte i bedrägerikontrollen???? fattar inget.
Ordernummer 84585169 — jennysmatblogg
Med vänlig hälsning Britt-Marie Johansson

jennysmatblogg
Reply to  Britt-Marie Johansson
7 år sedan

Boken var slutsåld, och fick gå på tryck igen. Den skickas nu under veckan. Ber om ursäkt för förseningarna

Nästa inlägg

Hötorgshallen imorgon

33
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x