Ljuvlig doft

Hej från sommarhuset,

Vi är på öland och det är sådant ruggit höstväder utanför. Vi har precis ätit en riktigt god gryta med fisk- & skaldjur med nybakat bröd. Men slutar det regna funderar vi dock på om vi ska ut och bada lite. Det bästa är när badtunnan alltid är uppvärm till 40 grader! Då kan man bada närhelst man vill, mycket bättre än en swimmingpool om du frågar mig.

Och bästa doften i köket nu är citron, det är min crusch just nu.
Frisk och syrlig citrondoft har alltid varit den bästa doft jag vet. *Pik* till min man då jag önskar mig ny parfym, hehe….

img_7376 img_7383

Härligt med fredag även om helgerna faktiskt är mina effektivaste jobbdagar.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ingrid
7 år sedan

Vart kommer de grå ”kannorna” från? ?

jennysmatblogg
Reply to  Ingrid
7 år sedan

Ikea 🙂

Nästa inlägg

Baka godis till helgen

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x