Kanske årets julklapp

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED MIN EGNA KAKBOK

 

Godkväll därute,

Ursäkta tystnaden, men jag har signerat böcker här hemma så jag har skrivkramp. Och även packat böcker i två veckor känns det som. Vad roligt att ni taggar era böcker #bakamedgodis på instagram. Det är alltid kul att se vad ni bakar, eller bara hur fint boken står hemma i ert kök. Många skriver till mig och ska ge bort boken i julklapp, och det kan ju bli årets julklapp att ge bort till sina anställda. Smart tänker jag, då det måste bli riktigt mycket gofika till fredagskaffet! Haha…

KLICKA HÄR om ni vill beställa boken.
Tänk på att jag har längre leveranstid, vid brådskande fall går den lika bra att beställa via adlibris.

img_5763
Här är baksidan av boken, bara lite av allt som finns i den.
Julgodiset är inte med här, men det finns med i boken såklart.

img_5739

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pauline
7 år sedan

Finns mudcaken med i boken (med Oreo botten m.m) :D?

jennysmatblogg
Reply to  Pauline
7 år sedan

Nej, det gör den inte 🙂

Jess
7 år sedan

Hej och tack för en underbar blogg! Jag ska ha födelsedagskalas för ca 20 gäster och har ingen aningen om vad jag ska bjuda på…..
Helst ska det vara något som går att förbereda och som är ”allt-i-ett” dvs hela maträtten i en form.Kanske något med kyckling eller köttfärs – gott, enkel och inte för dyrt. Har du något förslag?
Boken är önskad i present 🙂

Nästa inlägg

Kom & häng med oss på Hötorgshallen

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x