Kom & häng med oss på Hötorgshallen

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED HÖTORGSHALLEN

 

aaaaaa

Hej där, 

Hösten är här och likaså börjar alla recept på goda grytor, soppor och långkok dyka upp överallt. Det är så mycket roligare att stå i köket och laga mat när det är kyligt och blåsigt ute. Och för er som också är matintresserade så närmar sig Stockholm Food Week och det ser vi fram emot, eller hur! Jag och bästa Nina kommer att stå i hötorgshallarna för att laga mat & baka. Ser så sjukt mycket fram emot det! Jag kommer bjuda på en höstinspirerad soppa medan jag vet att Nina kommer bjuda på en grymt god långpannekaka. Detta är såklart recept ni måste prova så passa på att be om recepten där! För att läsa mer om eventet klicka här

Jag och Nina kommer finnas på plats :
Hötorgshallen i stockholm
 
 den 26:e oktober 
klockan 13-15

Hoppas ni vill komma dit och mingla lite med oss, det hade varit så himla kul! Och för er som önskar boken signerad så kanske jag hinner lösa det också.

gul-1  

* * * * I samarbete med hötorgshallarna * * * * 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Magnus
7 år sedan

Oj vad spännande, och vilket bra tips! Jag tar med mig familjen och kommer dit!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x