Budgettips

Godkväll,

Jag hittade lite foton i kameran som jag glömt att skriva om. Blandannat dessa fina ramar, ni brukar ju gilla lite tips och speciellt budgettips. Ruskigt söta, i ”silver-look” tror de kostade 20 :- stycket.  Så jag passade på att köpa några stycken. Nu ska jag bara ta mig tid att skriva ut lite fina bilder på barnen, jag är helt hopplös på att framkalla bilder annars. Har en ovana att låta alla bilder stanna i kameran eller på datorn. Det får bli måndagens tips. Just ja, jag hittade dem på ÖoB ( och jag är inte ett dugg sponsrad )

img_6412

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Snygga, tack för tipset! Älskar när man gör billiga superfynd.

7 år sedan

Vilket tips!! Har letat efter ett par snygga ramar att ha här hemma på ena väggen. Dessa hade passat riktigt bra 🙂

Kattis
7 år sedan

Hej! Jag fick din underbara Godis bok idag! Så fin!
Hur blir det med fakturan?! Den följde inte med brevet?
Fin kväll/ kram
Kattis i Göteborg

jennysmatblogg
Reply to  Kattis
7 år sedan

Va roligt att du gillar den.
Den skickas i separat brev 🙂
Kram

Diana
7 år sedan

Hej
Vilka fina ramar. Vart har du köpt dessa 🙂

Kram

jennysmatblogg
Reply to  Diana
7 år sedan

På ÖoB 🙂
Kram

Nästa inlägg

Cupcakes med färgglad glasyr

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x