Budgettips

Godkväll,

Jag hittade lite foton i kameran som jag glömt att skriva om. Blandannat dessa fina ramar, ni brukar ju gilla lite tips och speciellt budgettips. Ruskigt söta, i ”silver-look” tror de kostade 20 :- stycket.  Så jag passade på att köpa några stycken. Nu ska jag bara ta mig tid att skriva ut lite fina bilder på barnen, jag är helt hopplös på att framkalla bilder annars. Har en ovana att låta alla bilder stanna i kameran eller på datorn. Det får bli måndagens tips. Just ja, jag hittade dem på ÖoB ( och jag är inte ett dugg sponsrad )

img_6412

1

6 responses to “Budgettips

 1. Mrs M skriver:

  Snygga, tack för tipset! Älskar när man gör billiga superfynd.

 2. Vilket tips!! Har letat efter ett par snygga ramar att ha här hemma på ena väggen. Dessa hade passat riktigt bra 🙂

 3. Kattis skriver:

  Hej! Jag fick din underbara Godis bok idag! Så fin!
  Hur blir det med fakturan?! Den följde inte med brevet?
  Fin kväll/ kram
  Kattis i Göteborg

  1. jennysmatblogg skriver:

   Va roligt att du gillar den.
   Den skickas i separat brev 🙂
   Kram

 4. Diana skriver:

  Hej
  Vilka fina ramar. Vart har du köpt dessa 🙂

  Kram

  1. jennysmatblogg skriver:

   På ÖoB 🙂
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *