Nu finns min kakbok att beställa

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED MIN EGNA KAKBOK

 

Hej där,

Nu blir det lite reklam för min egna kakbok.
För äntligen nu så har den kommit och det känns som jag/vi har jobbat med denna i flera år. Haha… Och den blev sååå fin, man får man väl ändå skryta om sin första bok ? Jag är iallafall sjukt glad över den, och känner mig så tacksam över att jag fått göra denna. Kakboken innehåller, småkakor, efterrätter, julgodis. kladdkakor, pajer och en & annan tårta & kladdkaka. Och för dig som vill ha den (signad) så går den bra att beställa i min alldeles nya webshop. KLICKA HÄR 

I boken hittar ni massa nya recept, en och annan gammal favorit och helt underbara bilder tagna av fotografen: Ulrika Pousette

_59a7416

Beskrivningen av boken låter så här:

” Vill du bjuda på något extra smaskigt till eftermiddagsfikat, som garanterat går hem hos både vuxna och barn? Då är det i Baka med godis du ska leta. Här hittar du kladdkakecookies med nutella och godis, brownies med kolasås och karamelliserade popcorn, chokladbollar med nutella, snickersbitar, kladdkaka med center, moussecheesecake med mjölkchoklad, daimpaj med citrongrädde och mycket mer ” På jakt efter en godisboostad dessert? Vad sägs om godispannacotta med Ahlgrens bilar eller mintpannacotta med polkaströssel? Eller nonstopglass och citronglass med lakritsrippel?

I Baka med godis är recepten enkla, och ger snabba resultat. Perfekt när barnen vill vara med och hjälpa till!

Med lite godis i smeten eller degen blir det färdiga resultatet helt enkelt dubbelt så gott!

_59a7483 _59a7753

För er som önskar den signad så kommer jag försöker skriva i alla böcker jag bara hinner när ni beställer på min webshop. KLICKA HÄR

Önskar ni däremot slippa min lilla kråkstil i boken så går den beställa i vilket bokshop som helst på nätet 😉

_59a7759
Dessa bilder fotade jag häromdagen med duktiga fotografen: Lisa Öberg (från Linköping)

0
Prenumerera
Notis om

16 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jenny Axelsson
7 år sedan

Först att skriva i här! Wow!! ? Har beställt din fina, inspirerande bok nu. Ser framemot när den kommer sen. Jättefin framsida också!! Va kul för dig!☺️ Kram!

jennysmatblogg
Reply to  Jenny Axelsson
7 år sedan

Wow :-)Vad glad jag blir! Hoppas du kommer gilla boken lika mycket som jag
Kram 😀

Malin
7 år sedan

Jag har också beställt din fina bok till mig och en vän. Har för mig att jag läste att de skulle vara inslagna också, stämmer det?

jennysmatblogg
Reply to  Malin
7 år sedan

Alla böcker kommer såklart vara paketerade med emballage 🙂 Kanske inte hinner fixa vackert presentpapper på alla. Troligtvis får jag hjälp av sonen här hemma, vet inte hur jag ska hinna annars.
Ni är redan så många som beställt, det värmer en matbloggares hjärta 😀

Malin
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Okej ?. Ungefär hur lång leveranstid är det? Ser fram emot att få mina böcker ?

Ella
7 år sedan

Wow Jenny, stort grattis! Ska absolut köpa din bok.

jennysmatblogg
Reply to  Ella
7 år sedan

<3 Köpa eller låna av en vän :-) Jag blir glad bara att ni uppskattar den
Kram

7 år sedan

Stort grattis. 🙂 Jag kommer inte köpa din bok iom att dina recept inte är veganska, men ändå kul att det går så bra för dig. Tummen upp för dig. 🙂

Ebba
7 år sedan

Hej!

Åh den ska jag önska mig av mina föräldrar när jag fyller år och annars kommer jag köpa den själv, haha. Ser fram emot den. Måste även säga att både bilderna i boken och de på dig ser superbra ut. Du ser jättefin ut!

Kram
/Ebba, 15 år

jennysmatblogg
Reply to  Ebba
7 år sedan

Vad glad jag blir att du gillar boken! Tack snälla 🙂

Sara
7 år sedan

Vad fin! ? Hur många recept är det i boken? Och finns det sådant som inte redan ligger på bloggen?

jennysmatblogg
Reply to  Sara
7 år sedan

Det är cirka 50 recept
Massa nya recept, och några gamla godingar.

Jenny
7 år sedan

Jag som beställt min i jultidningarna av barnen får ta en utan signatur 😉
Den ser såå fin ut, längtar!

P
7 år sedan

Stort Grattis till boken! Känner dig inte men är så glad för din skull! Du är väl värd det då jag förstår att du lägger ner mkt tid på din blogg för att vi läsare ska bli tillfredsställda ?
Gillar att du inte blandar in en massa oväsentliga inlägg som inte har med mat/bakning att göra.
( Vet ju att såna inlägg kan dyka upp ibland men det är ändå i rimliga mängder ?)
Tack för en bra blogg och hoppas boken säljer som smör?

Catharina
7 år sedan

Hej!
Så roligt med din bakbok och jag kommer absolut att beställa den direkt från hemsidan, hoppas verkligen att man lyckas få en signerad. Måste säga att din blogg och alla dina recept, både på mat och bakverk hjälper mig verkligen till att hitta motivationen till att laga god och ordentlig mat så jag som student orkar plugga hela dagarna!
Tack för att du orkar lägga upp massa roliga och bra recept så man kan få inspiration till matlagningen varje vecka.
Kram 🙂

7 år sedan

Så roligt med en egen bakbok! Grymt! Bra jobbat =)

Nästa inlägg

Thelmas kanelsnurror

16
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x