DĂ„ tar vi helg :)

GoŽkvÀll,

Hoppas att ni haft en riktigt fin vecka!
Idag har jag bakat en del inför morgondagen. Tycker att det Ă€r roligt att prova lite nya recept nĂ€r det Ă€r födelsedagar. SjĂ€lvklart kommer recepten pĂ„ bloggen snart. Och nu Ă€r alla hemma hĂ€r igen efter skola, innebandytrĂ€ning och kompisar.  Middagen Ă€r uppĂ€ten och bortplockad, och vi sitter och letar familjefilm som vi tĂ€nkte se. Eller ja, just nu Ă€r det bara Nomi som vill kolla film med oss. Resten sitter pĂ„ sina rum med sina datorer / ipads eller telefoner. Haha… Fast nĂ€r de vet att det finns massa godis hĂ€r kanske de kommer ner en liten stund. Jag tror det 🙂


img_6170

Choklad, salt, surt, lakrits, skumgodisar, hÄrda karameller och fudge.
Typ en godisskÄl för alla smaker.

img_6185

0
Prenumerera
Notis om
4 Comments
Ă€ldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linda
5 Ă„r sedan

SĂ„ gott! ?

5 Ă„r sedan

Chansen Ă€r stor…. 😉

Angelica
5 Ă„r sedan

SĂ„ fint fat!!
Vad Àr det för mÀrke? ?

jennysmatblogg
Reply to  Angelica
5 Ă„r sedan

Mateus 🙂

NÀsta inlÀgg

BookBeat höstlÀsning

4
0
Vad tycker du? LÀmna gÀrna en kommentar.x
()
x