Då tar vi helg :)

Go´kväll,

Hoppas att ni haft en riktigt fin vecka!
Idag har jag bakat en del inför morgondagen. Tycker att det är roligt att prova lite nya recept när det är födelsedagar. Självklart kommer recepten på bloggen snart. Och nu är alla hemma här igen efter skola, innebandyträning och kompisar.  Middagen är uppäten och bortplockad, och vi sitter och letar familjefilm som vi tänkte se. Eller ja, just nu är det bara Nomi som vill kolla film med oss. Resten sitter på sina rum med sina datorer / ipads eller telefoner. Haha… Fast när de vet att det finns massa godis här kanske de kommer ner en liten stund. Jag tror det 🙂


img_6170

Choklad, salt, surt, lakrits, skumgodisar, hårda karameller och fudge.
Typ en godisskål för alla smaker.

img_6185

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linda
7 år sedan

Så gott! ?

7 år sedan

Chansen är stor…. 😉

Angelica
7 år sedan

Så fint fat!!
Vad är det för märke? ?

jennysmatblogg
Reply to  Angelica
7 år sedan

Mateus 🙂

Nästa inlägg

BookBeat höstläsning

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x