BookBeat höstläsning

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED BOOKBEAT

 

Tjingeling
Fredag och snart helg igen, hur härligt är inte det! Och efter en så här väldigt lång sensommar så välkomnar jag hösten. Jag gillar den friska luften, och att det blir mörkare om kvällarna igen. För då är det extra mysigt att krypa upp i soffan med en bra bok. Själv är jag helt fast för ljudböcker, men för er som hellre gillar att läsa på ipaden så går även det på bookbeat.se

Det finns massor av böcker att välja på, finns kategorier för alla smaker.

IMG_2325
Själv lyssnar jag mest på deckare men även en & annan självbiografi har jag hunnit med. Jag kan dock rekommendera er att inte lyssna på just deckare när man är ute på kvällspromenaderna.  Haha… Eller så är det just det man ska göra, för det blir riktigt snabba steg. Helst tänder jag massa ljus hemma eller tänder en brasa och lyssnar i vardagsrummet. Ännu bättre är det ju om det är  helg, då lyxar jag till det med en godisbit eller två.

IMG_2314 IMG_2269

Nu kan jag erbjuda alla mina läsare att
 LYSSNA FRITT 1 MÅNAD! 

Erbjudandet ändras från 2 veckor till 4 veckor när ni skriver in kampanjkoden i nästa steg.
Koden är: jennysmatblogg
Rabattkoden kommer att fungera året ut!

KLICKA HÄR för att komma direkt till erbjudandet

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Vilket bra tips! Ska visa detta inlägg för min svärmor som älskar att läsa men inte tycker att hon har tid :/ Detta kanske kan vara en mellanväg 🙂

Linda
7 år sedan

Hej Jenny!
En fråga, får du någon form av notifications när man kommenterar i din blogg? Tänker på om man har frågor kring ett äldre recept så är det inte så ofta man får svar. Kanske bättre att ställa frågan i det senaste inlägget? Ingen kritik! Förstår att du har fullt upp, men vill bara veta vilket som är bäst 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Linda
7 år sedan

Eftersom jag får så många 100- tals kommentarer per dag så missar jag ibland att hinna svara. Sajten har snart 4000 recept så det är många som kommenterar på gamla inlägg också. Var det något särskilt du undrade över? 🙂
Kanske jag kan hjälpa dig! 🙂

Linda
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Jag förstår helt och hållet ?
Undrade om du rekomenderar att göra matpajer i form m avtagbar kant? Undrar även om hur du rekomenderar att värma en paj som man gjort dagen innan? Vi ska ha dop och jag tänkte förbereda redan dagen innan. ?

jennysmatblogg
Reply to  Linda
7 år sedan

Det kan man absolut göra. Då brukar jag klä dem med bakplåtspapper innan. Så Kanterna lättare lossnar.
jag tycker att det funkar att värma upp pajen igen, men det är såklart en smaksak 😀
Kram och lycka till med dopet.

Nästa inlägg

Regn & rusk

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x