Regn & rusk

Godkväll, 

Klockan är bara drygt fem, men det känns som det är mycket senare. Det regnar & ruskar utanför, så det blir ju mörkare inomhus. Så idag blev det premiär att tända brasan i vardagsrummet. Det är så himla mysigt det är med en brasa och lite tända ljus. Bästa höststämningen.

Fint hemma

Rosorna står sig fina sedan helgen, kanske knappt behöver köpa helgblommor imorgon 🙂 Vem vet.

img_6012

Jag ska alldeles snart åka och lämna döttrarna (Thelma & Nomi) vid bion, de ska titta på ”Hitta Doris”. Mysigt för dem, själv ska jag ner till affären och handla inför Jacobs födelsedag på lördag. Tänk att han blir 17 år på lördag och nästa år när han fyller 18 år. Och när han fyller 18 år. är jag alltså dubbelt så gammal som honom. Jisses, vart tog de åren vägen?

Oj, nu ropar töserna på mig, dags att lämna av dem vid biografen.

Hej så länge

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Jag vill också se hitta doris men jag har lovat min lillasyster att vi ska se den tillsammans så jag får helt enkelt hålla mig tills dess! Hoppas dina döttrar kommer tycka om den! ♡

Petra
7 år sedan

Usch ja man känner sej ju som 15 ibland..fast man är 40 plus!!

7 år sedan

Åh så mysigt, älskar också hösten och dess mys =)

Nästa inlägg

Recept chokladbiskvier

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x