Lite nya hårprodukter

Godmorgon måndag,

Hoppas helgen har varit fin och att ni får en fin start på veckan. Idag blir det mest förberedelser till boksläppet, så sjukt spännande. Fick ju hålla i boken för första gången i torsdags, kunde inte sluta bläddra i den. Och det känns faktiskt lite overkligt att den äntligen är här. Så nedräkning den pågår till den 4 oktober.

Provade lite nya hårprodukter som jag gillade och ville tipsa om, inte ett dugg sponsrad utan bara lite tips. Jag är väldigt kräsen när det gäller schampo, men dessa var jättebra för mitt hår. Och denna inpackningen är ljuvlig och finns att köpa riktigt billigt på både Ö & B och  Rusta.

 dumb-1

Sprayet är ett skimmerspray som kan avslutas i håret för glittrig finish.
Har inte hunnit prova den, men jag såg att det även stod body spray på den. Så ja funkar tydligen på både sommarben & hår.

img_4923
Dagens tipselitips från mig till dig.

Nu ska jag snöra på mig gympaskorna och passa på att beta av tre telefonmöten under tiden.
Så smidigt!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
7 år sedan

Hej Jenny!

På tal om skönhet – du har alltid så snygga naglar!!
Hur bygger du dem? Och hur ofta?
Jag gick för att få mina gjorda, men det såg inte riktigt klokt ut… Tror att de gjordes med akryl plus en plast-tipp (som såg för hemskt ut!), så jag funderar på vad jag sade för fel när jag gick för att få naglarna fixade, haha!

Tack för en bra blogg!
Anna

jennysmatblogg
Reply to  Anna
7 år sedan

Tack snälla 🙂 Jag har gelé, tror jag. Jo men det heter det väl.
Jag går inte jätteofta, utan kanske var 5:e vecka. Gå till någon som jobbat med det länge, de är lite säkrare på handen när de ska bygga upp och måla dem.

Roligt att du gillar bloggen 🙂

Kram

Nästa inlägg

Lite nygrillade toast framför tv:n

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x