Lite nygrillade toast framför tv:n

Godkväll

Då var vi hemma i stan igen, vi har packat upp och slängt in ett par maskiner med tvätt. Förberett väskorna & gymnastikpåsarna  inför morgondagen. Tänkte sätta mig och leta efter någon bra film snart, och jag får bestämma helt själv idag. Då Jonathan är iväg på sin innebandyträning ikväll. Dessa goda toast hade inte varit helt fel att ha nu framför tv:n.

Ost, skinka lite senap och smörade på utsidan innan de grillas i toasten. Så lätt & farligt gott.img_5353

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Precis vad jag smaskade i mig i helgen 🙂

3 år sedan

Jenny kan du snälla skicka en detaljerad beskrivning på hur du gjorde denna toast?

jennysmatblogg
Reply to  Milan
3 år sedan

Självfallet, jag mailar dig en film hur jag sätter ihop toasten så du kan se vilket smör, vilken sorts ost och skinka jag hade.
Exakta mängden av allt kommer också finnas med 😉

Nästa inlägg

Hejdå öland

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x