Tjuvstartat julen i september

Godkväll från öland,

Idag har solen skinit över ön, och det har varit en riktigt vacker höstdag.
Det är ju bara september, men jag fick sådan craving efter kryddiga pepparkakor med mögelost. Det är ju så himla gott, och så enkelt. Fast jag trodde inte att det skulle finns några pepparkakor hemma i butik redan nu.  Men som tur(?!) var så fanns det på Ica när jag stannade till där. Borde dock påminna mig själv om att det är så onödigt att handla när jag är hungrig, allt möjligt gott & onödigt åkte ner i kundvagnen.

img_5781 img_5812-1

Känns ju lite fusk, nästan som om vi tjuvstartat julen redan.
Men gott var det! 

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Nina
7 år sedan

Jag får också cravings ibland, främst jul- och påskmust.
Det enda negativa är att det blir lite urvattnat om man på vardagsbasis äter/dricker sådant som förknippas med olika högtider.
Den där speciella tjusningen försvinner lite då 🙂

Trevlig helg på er alla!

jennysmatblogg
Reply to  Nina
7 år sedan

Åh! Julmust !! Typ den enda läsk jag tycker om 😀

Elin
7 år sedan

Pepparkakor säljs året om!

jennysmatblogg
Reply to  Elin
7 år sedan

Säkert, bara att jag inte letat efter dem innan ?

Nästa inlägg

Härliga höstdagar

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x