Härliga höstdagar

Hej igen,

Så härliga höstdagar vi har nu, och som alltid när jag börjar vara inomhus mer så börjar jag leta inspiration till att fixa om hemma. Just nu är vi lite inne på tapetsera om hall & vardagsrum på övervåningen. Tänkte åka bort en sväng till tapetbutiken och låna hem ett gäng kataloger. Idag har vi en kallgrå färg där uppe, samt en fondtapet som förra ägarna satt upp. Ni kan se lite gamla bilder här, dock har vi gjort om en del och soffan & bordet på bilden sålde vi, och flyttade upp de howard-sofforna vi tidigare hade nere.

Helgbuketten fick bli vita rosor, gillar att skämma bort mig med en bukett då och då. img_5662 img_5664

Nu ska jag åka ner och låna hem lite roliga tapetprover,
Ha en underbar fredag !!

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotta
7 år sedan

Hej & tack för en härlig blogg, har följt dig ett par år nu. Har testat många av dina recept, både mat & bak.
Det där med att hösten ger inspiration till att hålla på inne håller jag med om. Vi ska tapetsera om vårt sovrum & renovera köket. Tyvärr är jag själv inte så händig, hade önskar att jag kunde tapetsera. Men jag får stå för markservicen när mannen fixar, som tur är så är jag bättre än mannen på att inreda så det jämnar ut sig ?
Trevlig helg ❤️

Pira
7 år sedan

Tycker om det här med ”helgbukett”. Finns massor av fina blommor att köpa, men även några kvistar från rönnbärsträdet med bär och höstfärgade löv i en stor vas kan bli jättefint. Lite kan göra stor skillnad. Tack för alla dina recept, har prövat flera, både mat och bak. Blir så sugen att prova själv när man ser dina fina bilder 🙂

Elenor
7 år sedan

Vart kommer ljuset ifrån?

Nästa inlägg

Laxplanka med räkor

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x