Tacofredag ?

Hej, 

Idag gissar jag att det är många som har tacofredag. Eftersom vi åt det redan i onsdags så hoppar vi idag. Vi har istället fått en inbjudan till lillasyster där vi ska koka kroppkakor. Jippi, för det är typ det bästa jag vet, och dessutom Melvins absoluta favorit maträtt. Jag är på plats i stugan redan, har klippt gräset och fixat iordning i trädgården… Och en tomt på över 3000 kvadrat tar några timmar. Måste få ordning på vår robotgräsklippare, han klipper liksom inte som han ska- utan traskar mest runt i cirklar.
Men men… Det var härligt att få lite nytta gjort i sommarhuset idag.

Här bilder på tacomiddagen i onsdags, när vi firade lillasyster. img_4383
Min tallrik där jag alltid vräker på för mycket, ögat vill mer än tallriken 😉

img_4389

Förresten, recept till kroppkakor hittar ni om ni söker i sökrutan högst upp till höger på skärmen.
Har ni inte provat koka egen så måste ni ju bara göra det.
Gottgottigottgott !

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kicki
7 år sedan

Vad är det för sås du har till tacosen?

Anna
7 år sedan

Varför har du så starkt färgade bilder? Det ser så onaturligt ut. Eller? Kanske bara jag som tycker det 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Anna
7 år sedan

Kan det vara inställningarna på din dator?
Har inte hört någon säga det innan 🙂

Anna
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Tror inte det då det bara är på din blogg det är så.

jennysmatblogg
Reply to  Anna
7 år sedan

Jag ska höra med teknikerna 🙂

7 år sedan

Tänka sig att jag har aldrig smakat kroppkakor. Måste testa hör jag 🙂
http://www.nouw.com/gourmettjejen

Nästa inlägg

SF- kids TÄVLING

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x